Меню
Количка

Талодерма Трейд ООД, България.

Производител: Талодерма Трейд ООД, България. Арт.номер: 51897
Thalloderma Eudermol Foot and Chapped Heels Emulsion за крака и напукани пети, която премахва роговите наслоявания и предотвратява залющването на кожата. Възстановява и поддържа влажността, мекотата и еластичността й. Активира метаболизма и обновяването на клетките на епидермиса и дермата. Регулира ..
0.00 лв.
Производител: Талодерма Трейд ООД, България. Арт.номер: 40145
Thalloderma Eudermol 3 Body Emulsion for Normal and Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за нормална и суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичност..
0.00 лв.
Производител: Талодерма Трейд ООД, България. Арт.номер: 40146
Thalloderma Eudermol 5 Body Emulsion for Dry Skin представлява нежна емулсия за тяло, специално създадена за суха кожа, която добре хидратира кожата и предотвратява залющването, като я оставя мека и гладка. Емулсията за тяло на Талодерма възстановява тугората и еластичността на кожата. Про..
0.00 лв.
Производител: Талодерма Трейд ООД, България. Арт.номер: 51897
Емулсия за крака и напукани пети / EUDERMOL® 10 Foot and chapped heels emulsion Дермато-козметични ефекти и предназначение: Овлажнява, предотвратява залющването, омекотява и заглажда кожата. Възстановява тугората и елстичността й. EUDERMOL® 10  намалява роговите наслоявания и съдейств..
0.00 лв.
Напредничавата формула подсигурява дневния прием на нужните по време на бременността витамини и минерали. Двойната опаковка доставя 400 микрограма фолиева киселина, под формата на нейната активна форма- L- метилфолат.  Едновременно с това се приемат и други важни витамини и минерали като 10 mcg..
0.00 лв.
СЪСТАВ: основни витамини и минерали, включвайки точно препоръчваното количество от 400g фолиева киселина  ПОКАЗАНИЯ: при опити за забременяване, по време на цялата бременност, чак до нейния край и по време на кърменето. ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА: 1 таблетка дневно с/ или непосредствено след основ..
0.00 лв.
Wellkid Peppa Pig Пробиотик е микробиотична добавка за деца на възраст от 3 до 7 години, с чудесен портокалов вкус, предоставяща 5 милиарда полезни бактерии. В състава е включен и калций, който помага на нормалната работа на храносмилателните ензими. Калцият е полезен и за нормалния р..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)