Меню
Количка

ТЕБОКАН ФОРТЕ табл 120 мг х 30 бр

Тебокан Форте За памет и концентрация 120 мг х30 таблетки - Памет и концентрация
ТЕБОКАН ФОРТЕ табл 120 мг х 30 бр
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 41480
  • Тегло: 0.07кг
37.20 лв.

Тебокан форте 120 мг се употребява за симптоматично лечение при леки до средно тежки форми на деменция в рамките на обща терапевтична схема, проявяващи се с отслабване на паметта, нарушения на концентрацията, смесено разстройство в поведението и емоциите.

Тебокан Форте е лекарствен продукт без лекарско предписание, който подобрява паметта, концентрацията и оросяването. Съдържа сух екстракт от листа на гинко билоба. Препоръчва се за прием при леки до средно тежки форми на деменция (съдова, дегенеративна и смесена) в рамките на обща терапевтична схема, проявяващи се с отслабване на паметта, нарушения на концентрацията, смесено разстройство в поведението и емоциите. Намира приложение и при начално нарушение на кръвоснабдяването на крайниците (интермитиращо накуцване) в рамките на физикално-терапевтичните мероприятия, особено при раздвижване. Може да се използв в случаи на световъртеж и шум в ушите от съдов или свързан с възрастта произход.Състав:
Активно вещество: 120 mg сух количествено дефиниран екстракт от листа на Гинко (Ginkgo bilobaL.) (35-67:1). Екстрахиращ агент: ацетон 60% (m/m). Екстрактът е количествено дефиниран спрямо 26,4 ~ 32,4 mg флавоноиди, като флавон глюкозиди и 6,48 - 7,92 mg терпен лактони, от които 3,36 - 4,08 гинколиди А, В, С и 3,12 -3,84 mg билобалид и съдържа не повече от 0,6 μg гинколови киселини за една филмирана таблетка.
Помощни вещества са:
кроскармелоза натрий; колоиден бизводен силициев диоксид; хипромелоза; лактоза монохидрат; макрогол 1500; магнезиев стеарат; царевично нишесте; микрокристална целулоза; диметикон - колоиден бизводен силициев диоксид - α-октадецил-ω-хидроксиполи (оксиетилен) -5-сорбинова киселина - вода (антиразпенваща емулсия SE 2 сухо вещество); талк; титанов диоксид Е 171; железен оксид Е 172.


Начин на употреба:
За симптоматично лечение на загуба на умствени способности, дължащи се на органичен мозъчен синдром (деменциален синдром):
Възрастни над 18 години приемат по 1 филмирана таблетка 2 пъти дневно (сутрин и вечер);

 За увеличаване на разстоянието, изминавано без болка, при запушване на периферните артериални съдове: Възрастни над 18 години приемат 1 филмирана таблетка 1-2 пъти дневно (сутрин и вечер);

 В случай на световъртеж и за подпомагащо лечение на шум в ушите:
Възрастни над 18 години приемат 1 филмирана таблетка 1-2 пъти дневно (сутрин и вечер).


Опаковка:
30 таблеткиПроизводител: 
Dr. Willmar Schwabe GmbH & Co.KG 

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.