Меню
Количка

Тестове и Covid-19

Арт.номер: 22549
SureCheck Streamer Pregnancy Test e тест за бременност в удобна форма, разработен разработен със специална технология Ultra Gold за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. Технологията позволява отчитане на точен резултат дори при нива на киселинност на урината под pH ..
10.50 лв.
Арт.номер: 17158
Човешкият лутеинов хормов (LH) е глюкопротеинов хормон, който се произвежда от хипофизната жлеза. LH има молекулярна маса от 30 000 далтона. LH участва в регулирането на овулацията и функцията на яйчниците по време на менструацията. Приблизително 12 до 36 часа след вълната на LH, угол..
0.00 лв.
Арт.номер: 17158
Clear Ovu Test  представлява бърз и лесен за употреба едностъпков LH oвулационен тест. Предназначен е за определяне кога е максимално повишено нивото на лутеинизиращ хормон (LH) и следователно кога е вероятно да сте в овулация. За да може да опр..
0.00 лв.
Арт.номер: 56159
Препоръчителна употреба :Опиат теста е базиран върху ин витро теста. Предназначен е да определи количеството на опиати и техните метаболити в спесимена на човешката урина. Опиати и техните метаболити могат да бъдат открити в урината след приемане на хероин, морфин, кодеин или маково семе. С теста се..
0.00 лв.
Арт.номер: 26830
    За качествена оценка на aмфетамин в урината на човека до 3 дни след употребата им. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБАТестът за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне на количествено детерминиране на амфетамините в чо..
0.00 лв.
Арт.номер: 21137
Тестът за THC е имунахроматографски едностъпков ин витро тест. Той е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина. Може да бъде определено наличието на 11-nor-Δ9-THC-9-COOH в човешката урина над граничното ниво от 50 ng/ml. Този тест не ..
0.00 лв.
Арт.номер: 21137
Drug test marijuana Clear tapeТест за наркотици марихуана клиър лента URESTEP DRUG SCREEN THC TEST ЗА КАЧЕСТВЕНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА КАНАБИНОИД (ТНС) В ЧОВЕШКАТА УРИНА За ин витро диагностика и съдебна употребаПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Тестът за ТНС е имунахроматографски едностъпков ин витро тест. Той е предназначен..
0.00 лв.
Арт.номер: 22549
SureCheck Pregnancy Test Cassette е тест за бременност, разработен по канадската технология с Gold Gel Reagent за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. ШуърЧек дава резултат след само 5 минути. Касетата гарантира добра хигиеничност при тестването. Преди използва..
0.00 лв.
Арт.номер: 22622
Easy HCG Test представлява трипластов имуно-диагностичен тест за ранно откриване на бременност. HCG тестът може да отчете нива от 25 mlU/ml и нагоре. При нормална бременност нивото на HCG хормона може да достигне 50 mlU/ml, най-рано 7 дни след зачеването. Когато се добави урина на тестовия..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)