Меню
Количка

Домашни Тестове за Наркотици

Арт.номер: 56159
Препоръчителна употреба :Опиат теста е базиран върху ин витро теста. Предназначен е да определи количеството на опиати и техните метаболити в спесимена на човешката урина. Опиати и техните метаболити могат да бъдат открити в урината след приемане на хероин, морфин, кодеин или маково семе. С теста се..
0.00 лв.
Арт.номер: 26830
    За качествена оценка на aмфетамин в урината на човека до 3 дни след употребата им. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБАТестът за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне на количествено детерминиране на амфетамините в чо..
0.00 лв.
Арт.номер: 21137
Тестът за THC е имунахроматографски едностъпков ин витро тест. Той е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина. Може да бъде определено наличието на 11-nor-Δ9-THC-9-COOH в човешката урина над граничното ниво от 50 ng/ml. Този тест не ..
0.00 лв.
Арт.номер: 21137
Drug test marijuana Clear tapeТест за наркотици марихуана клиър лента URESTEP DRUG SCREEN THC TEST ЗА КАЧЕСТВЕНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА КАНАБИНОИД (ТНС) В ЧОВЕШКАТА УРИНА За ин витро диагностика и съдебна употребаПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Тестът за ТНС е имунахроматографски едностъпков ин витро тест. Той е предназначен..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)