Клиниката

Mirabel Aesthetic Clinic

Клиника за естетична, клинична  дерматология и венерология ”МИРАБЕЛ” – гр. Бургас е основана  като модерено  дерматологично заведение. Тя е основана от д-р Недялко Драголов през юни 2005 г. с идеята да представи на гражданите съвременни, иновативни решения при третиране на кожно-венерическите болести, като умело съчетае класическите базови достижения на специалността с най-новите хай-тек технологии в областта на естетичната медицина, медицинската козметика и spa процедурите.

Клиниката е разположена в собствено партерно помещение на площ от 140 м2 в непосредствена близост с аптека „Мирабел 1“, ДКЦ ”Св. Георги Победоносец” (бившата Военна болница) и Частна поликлиника ”Бургас”, притежаваща най-модерната клинична лаборатория в града, което предполага при необходимост възможност за пълни и обстойни изследвания при колаборация с двете медицински структури.

Клиниката разполага с кабинет – естетична и клинична дерматология, кабинет –  венерология, кабинет – лазерни и радиочестотни процедури и консултативен щанд с медицинска козметика.

Можете да посетите официалния сайт на клиниката на: http://www.dermamirabel.com/