Меню
Количка

ТОНЗИПРЕТ табл x 50 бр

Тонзипрет 50 таблетки - Кашлица и гърло
ТОНЗИПРЕТ табл x 50 бр
0.00 лв.

Тонзипрет при възпаление на гърлото и сливиците.

Тонзипрет представлява хомеопатичен лекарствен продукт за остри възпалителни заболявания на гърлото и сливиците. Тонзипрет съдържа активните съставки Phytolacca Americana МТ ,Capsicum annuum D3 и Guaiacum D3. Лечебните растения в това комплексното хомеопатично лекарство са източник на сапонини, флавоноиди, етерични масла. Capsicum съдържа изгарящи капсаициноиди, основният компонент на които е капсаицин. Съставът на лечебните растения, които са компонентите на лекарството, определя противовъзпалителното и обезболяващото действие на препарата и областта на неговата употреба. Рhytolacca Americana МТ, който е част от лекарството Tonsipret, също има имуностимулиращ ефект. Тонзипрет се препоръчва при остри и хронични възпаления на фаринкса, ларинкса и сливиците (тонзилит, ларингит, фарингит).

Състав в 1 таблетка:

Активните вещества са:

Phytolacca Americana МТ - 50.0 mg;

Capsicum annuum D3 - 75.0 mg;

Guaiacum D3 - 75.0 mg.

Другите съставки са: лактоза монохидрат, картофено нишесте, магнезиев стеарат.

Дозировка:

Възрастни: При остри състояния по една таблетка на всеки половин до един час, не повече от 12 пъти дневно. За лечение на хронични състояния по 1 таблетка 1-3 пъти дневно.

Деца между 6 и 12 години не трябва да приемат повече от две трети от дозата за възрастни. За лечение на остри симптоми от една таблетка 8 пъти дневно. За лечение на хронични състояния по една таблетка два пъти дневно.

Деца от 1 до 6 години не трябва да приемат повече от половината доза за възрастни. При остри симптоми - не повече от 1 таблетка 6 пъти дневно. За лечение на хронични състояния 1 таблетка един-два пъти дневно.

Опаковка:

50 таблетки

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.