Меню
Количка

ТРОКСЕВАЗИН АКТАВИС капс 300 мг x 50 бр

Троксевазин При разширени вени, отоци на крайниците и хронична венозна недостатъчност 300 мг х50 капсули - Сърдечно-съдова система
ТРОКСЕВАЗИН АКТАВИС капс 300 мг x 50 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Troypharm AD
  • Арт.номер: 2936
  • Тегло: 0.10кг
15.28 лв.

За укрепване стените на кръвоносните съдове. За облекчаване на симптомите при хемороиди. При умора, тежест, подуване, болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката.

Активното вещество в лекарствения продукт Троксевазин е троксерутин. Троксерутин укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите). Използва се за облекчаване на отока и свързаните с хроничната венозна недостатъчност симптоми, като умора, тежест, подуване и болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката, „непочиващи крака” заедно с еластично-компресионни чорапи, при варикозен дерматит, в комплексното лечение на варикозни язви, за облекчаване на симптомите при хемороиди, в комплексното лечение на лимфен оток и диабетна ретинопатия.


Състав:
Активното вещество е:
троксерутин 300 mg.

Другите съставки са: магнезиев стеарат, лактоза монохидрат. Състав на твърдата желатинова капсула: оцветители (Е 110, Е 104), титанов диоксид (Е171), желатин.


Начин на употреба:

При хронична венозна недостатъчност и нейните усложнения; симптоматично лечение на хемороиди: Препоръчителната доза е по 1 капсула 2 или З пъти дневно в зависимост от тежестта на симптомите. Симптомите на заболяването обикновено се облекчават в рамките на 2 седмици. Лечението се преустановява след пълното отзвучаване на симптомите и на отока. При повторна поява на симптоматика лечението може да се възобнови. В случай, че симптомите са по-слабо изразени лечението може да се възобнови с доза от 1 капсула 2 пъти дневно.
При диабетна ретинопатия: Препоръчителната дневна доза е 6 до 10 капсули (2 пъти дневно по 3 или 5 капсули).
При лимфен оток: Препоръчителната дневна доза е 10 капсули (2 пъти дневно по 5 капсули).

Капсулите се приемат през устата, по време на хранене с чаша вода.


Опаковка:
50 капсулиПроизводител:
Teva
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.