Меню
Количка

ВИСИЛАЙФ OMEGA капс 500 мг х 30 бр

Vitaslim Висилайф Омега крил ойл х30 капсули - Холестерол
ВИСИЛАЙФ OMEGA капс 500 мг х 30 бр
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 48449
  • Тегло: 0.07кг
43.50 лв.
Visilife Омега Крил Ойл подобрява дейността на сърдечно-съдовата система, спомага за нормализирането на холестерола, като намалява нивата на „лошия“ холестерол и повишава нивата на „добрия“.

Висилайф (Visilife) Омега Крил Ойл е уникален омега-3 продукт от Витаслим, който има мощно антиоксидантно действие. Той е 47 пъти по-мощен от рибеното масло и 34 пъти по-мощен от коензим Q10. Необикновената му сила се дължи на съдържащото се в него екологично чисто масло от антарктически скариди (крил). Висилайф има изключително висока ефективност и осигурява много бързи и добри резултати, видими дори при безпрецедентно ниски дози.

Продуктът има клинично доказан ефект върху много здравни проблеми:

  • Повишен холестерол и сърдечно-съдови проблеми - понижава нивата на общия холестерол и на т.нар. лош (LDL) холестерол, повишава нивата на "добрия" (HDL) холестерол, регулира кръвното налягане, понижава нивата триглицеридите в кръвта. Висилайф Хелт подобрява дейността на кръвоносните съдове и предпазва от образуване на съсиреци (тромби).

  • Ставни болки и артрит - осигурява нормалната функция на ставите, като намалява болката и сковаността и същевременно с това повишава тяхната еластичност и мобилност. Намалява риска от възпаления.

  • Понижена концентрация и памет - подобрява кръвообращението и подсилва способността за запаметяване и концентрация. Повишава способността за физически и психически натоварвания, намалява чувството за умора, изтощение и отпадналост.

  • Понижен имунитет и стареене - със своята изключителна антиоксидантна мощ Висилайф Хелт подсилва имунната система, увеличава съпротивителните сили на организма и защитава клетките от вредното влияние на свободните радикали. Оказва невероятен благотворен ефект върху състоянието на кожата.Състав:
Липиден екстракт на антарктически крил (Lipid extract Antarctic Krill Euphausia superba, Superba™ 500 мг, EPA 73 мг, DHA 31 мг. 
Оцветител: титаниев диоксид.Начин на употреба:
През първите две седмици премайте по 2 капсули два пъти на ден. 
В следващите седмици приемайте по 1 до 2 капсули дневно за период от най-малко 3 месеца.
За деца над 4 години по 1 капсула дневно.
Препоръчително е да приемате капсулите по време на или малко след хранене.


Опаковка:
30 капсулиПроизводител: 
CAPSUGEL Франция, за Витаслим ООД, България.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.