Меню
Количка

ВИТАСЛИМ ДРЕН капс 540 мг х 30 бр

Vitaslim Дрен Против целулит 540 мг x30 капсули - Отслабване
ВИТАСЛИМ ДРЕН капс 540 мг х 30 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ.
  • Арт.номер: 48903
  • Тегло: 0.07кг
0.00 лв.

Vitaslim Dren осигурява най-съвременния и ефективен подход за намаляване на теглото. Той работи чрез елиминиране на излишните вещества, складирани в организма.

Витаслим Дрен (Vitaslim Dren) осигурява най-съвременния и ефективен подход за намаляване на теглото. Продуктът елиминира излишните вещества, останали в организма п- задържаната вода, токсините и натрупаните мазнини. Със своето дрениращо действие Витаслим Дрен освобождава тялото от излишните течности и токсини и осигурява чувство на лекота и комфорт. Възвръща елегантния, грациозен и съвършен вид на тялото. Ускорявайки изгарянето на мазнините, продуктът осигурява ефективно и трайно понижаване на килограмите. Чрез изхвърлянето на ненужните материали от тялото, което значително подобрява лимфотока, Витаслим Дрен видимо изглажда натрупания целулит. С второто си действие - намаляване на подкожните мазнини, той допълнително полира проблемните участъци и кожата там става гладка и красива. Комплексното действие на Витаслим Дрен осигурява изключително бързо и ефективно отслабване за кратко време.


Състав:
Съдържание:в 1 капсула:
Соево масло, пречистено136 mg
Конюгирана линолова киселина (CLA, Clarinol™)100 mg
Екстракт от полски хвощ (7% силикати)100 mg
Екстракт от коприва100 mg
Екстракт от смола на Гугул (GlucodOX™)50 mg

Активни съставки:
  • Полски хвощ – растение, чието отводнително действие е отдавна потвърдено от медицината. Той подпомага функциите на отделителната система и увеличава отделянето на урина с около 30%. В полския хвощ има високо съдържание на силиций, а той повлиява енергизиращо тялото и засилва усещането за лекота.
  • Коприва – известна е със своите уникални ползи за здравето. Тя има ускоряващо изхвърлянето на излишните течности от организма действие. Осигурява поддържането на оптимален воден баланс в тялото. Спомага за ефективното изхвърляне по естествен път на токсините, отделени в тялото при протичането на метаболитните процеси.
  • Гугул – екзотично дръвче, чиято смола е ключов компонент в древната индийска Аюрведа медицина. Активното вещество гугулстерон изгаря излишните мазнини, запазвайки мускулната тъкан непокътната, ускорява метаболизма и има силно детоксикиращо действие. Благодарение на тези свои качества гугулът е изключително ефективно средство за топене на килограми.
  • CLA (Конюгирана линолова киселина) – съставка с клинично доказан ефект върху редуциране на теглото. Стопира процеса на складиране и на натрупване на мазнини в организма. Стимулира изгарянето на вече натрупаните в тялото мазнини, което подпомага трайното отслабване. Спомага за намаляване на мастната тъкан в коремната област.
  • Соево масло – усвоява се пълноценно от човешкия организъм и има цялостно оздравително действие. Включването му в състава на Vitaslim DREN е ценно заради стимулиращото дейността на червата въздействие и подобряването обмяната на веществата.


Начин на употреба:
По 1–2 капсули дневно след хранене. За по-добър и траен резултат се приема ежедневно в продължение на поне 3 месеца.Опаковка:
30 капсулиПроизводител: 
CAPSUGEL Франция, за Витаслим ООД, България.
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.