Меню
Количка

ЖЕН-ШЕН + ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ фл 10 мл х 10 бр

Ginseng with royal jelly 10ml 10 flakona / Женшен с Пчелно Млечице 10мл 10 флакона - Имунитет
ЖЕН-ШЕН + ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ фл 10 мл х 10 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: ГАМА СЕЛЕКТ
  • Тегло: 0.15кг
0.00 лв.
В източното билколечение женшенът се счита за “най-висше” растение, тъй като възстановява жизнената енергия, като балансира функцията на органите, като по този начин дава възможност на тялото да се възстановява.

Ginseng with royal jelly 10ml 10 flakona / Женшен с Пчелно Млечице 10мл  10 флакона

ИМУНОСТИМУЛАНТСъстав (в 1 флакон/10ml): Eкстракт от корен на женшен /5:1/ 1000 mg (Panax Ginseng), пчелно млечице (Royal Jelly) 300 mg, екстракт от плодове на Шизандра 100 mg (Fructus Shizandrae), мед, дестилирана вода.
В източното билколечение женшенът се счита за "най-висше" растение, тъй като възстановява жизнената енергия, като балансира функцията на органите, като по този начин дава възможност на тялото да се възстановява.Женшен с пчелно млечице и шизандра е класическа билкова комбинация на Изтока, която поддържа имунната система и добрата психическа и физическа форма. Шизандра или китайски лимонник е "плод с пет различни вкуса", който укрепва белия дроб и усилва действието на женшена.Начин на употреба: 1-2 флакона дневно. Да се разклаща преди употреба.Опаковка: 10 флакона х 10 mlПроизводител: ТNТ21
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: имунитет , тонус