Меню
Количка

Витамин Б

Производител: Natural Factors, Канада. Арт.номер: 47352
 Витамин В12 1000 µg  (Метилкобаламин) е източник на В12, извлечен от неживотински източници, което го прави отлично решение за вегани и вегетарианци! Бързо разтворимите сублингвални таблетки се отличават с много по-висока усвояемост от капсулите и обикновените таблетки! Витамин В12 е..
27.40 лв.
Производител: САНОФИ БЪЛГАРИЯ ЕООД, България. Арт.номер: 51311
Магне B6 Форте 30 таблетки СанофиMagnе B6 Forte 30 tablets Sanofi           Magne В6 Forte е хранителна добавка с две основни полезни съставки - магнезий и витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), приемът на които при умора и изтощени спомага за възвръщане на жизненост..
14.90 лв.
Арт.номер: 55151
Витамин В12 Анкерман 1 000 микрограма се използва за лечение на лек до умерен дефицит на витамин В12 при пациенти: които са диагностицирани с пернициозна анемия; които са диагнистицирани с атрофичен гастрит; които имат малабсорбция на витамин В12 (например при възпалително заболяване на червата, цьо..
32.09 лв.
Производител: Софарма АД, България Арт.номер: 6818
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВИТАМИН В12 И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАВитамин В12 инжекционен разтвор съдържа активно вещество цианокобаламин, което принадлежи към групата на витамините. Той играе важна роля в образуването на червените кръвни телца. Използва се за лечение на пернициозна и други видове анемии, кои..
12.92 лв.
Производител: Walmark, Чехия Арт.номер: 40379
Magnesium + Vitamin B6 е хранителна добавка, съдържаща ефективен комплекс от важния минерал Магнезий в комбинация с Витамин B6, който повишава имунитета, тонуса и енергията, допринася за здравето на мускулите, нормалното функциониране на нервната система и спомага за поддържането на отлично здраве и..
0.00 лв.
Производител: Lo.Li. Pharma, Италия. Арт.номер: 41107
Inofolic хранителна добавка с инозитол и фолиева киселина, която допринася за правилното функциониране на яйчниците и поддържане на хормоналния баланс. Инозитолът и Фолиевата киселина са нужни на организма за регулиране на метаболизма на захарите и мазнините, за поддържане на хормонално равнове..
0.00 лв.
Производител: Natural Factors, Канада. Арт.номер: 47352
Сублингвалните таблетки витамин В12 на Натурал Факторс предлагат този витамин в неговата най-висша и най-бързо усвоима биологично активна форма - метилкобаламин. Много хранителни добавки предлагат витамина във форма, по-трудна за усвояване - цианкобаламин, която организма трябва сам да редуцира до м..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)