Меню
Количка

Апарати за Кръвно Налягане

Арт.номер: 37999
Апаратът за кръвно Sendo Primo е подходящ за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка. Сендо Примо е с голям дисплей и големи цифри за лесно, удобно и практично измерване. Стетоск..
42.00 лв.
Арт.номер: 37998
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Standard Blood Pressure Monitor е подходящ за класическо измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на стетоскоп и помпа. Стетоскопът е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук з..
27.00 лв.
Арт.номер: 49363
Zedd Easy е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвното налягане при бицепса. Зедд Изи е с  голям дисплей с големи цифри, за лесно разчетане на резултата. Индикатор на дисплея сигнализира при отчтането на аритмичен пулс ( неправилен сърдечен рит..
64.00 лв.
Производител: PIC SOLUTION Арт.номер: 44661
Пик автоматичен апарат за кръвно наляганеPic automatic blood pressure monitor easy rapid Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане easy rapid Проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии. Технологията Rapid-Tech Comfort Experience е най-съвременната технология, избра..
99.00 лв.
Арт.номер: 48984
Sendo Advance Automatic Blood Pressure Monitor представлява невероятен иновативен напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно самостоятелно измерване на стойностите в домашни условия. Сендо Адванс е проектиран з..
130.00 лв.
Арт.номер: 51128
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Smart 2 е надежден модерен апарат за измерване на кръвното налягане при китката. Интуитивен и лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Сендо Смарт 2 ..
100.60 лв.
Арт.номер: 38385
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Сендо Економи е с ръчно напомпване, като има опция за автоматично или ръчно изпускане на въздуха и е оборудван с удобен маншет, к..
90.00 лв.
Производител: HARTMANN AG, Германия. Арт.номер: 55135
Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на китката - с компактни размери и лесен за използване. Характеристики:  Клинично валидиран и признат от ESH (Европейската асоциация по хипертония)  Индикатор за наличие на неравномерен сърдечен ритъм (аритмия)  Удобен..
0.00 лв.
Производител: UniComs GmbH, Швейцария. Арт.номер: 53557
Zedd Go представлява автоматичен електронен апарат за измерване на кръвно налягане с индикатор за аритмичен пулс. Зед Гоу е предназначен за употреба на бицепса и е с прикрепен маншет. Разполага с функция памет за двама потребители, запаметяваща до 90 измервания. Компактен и лесен за използ..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)