Меню
Количка

Четки за Зъби

Арт.номер: 48993
Toothbrush Sensodуnе Gentle care soft / Четка за зъби Сенсодин джентъл кеър софт Четката за зъби Sensodyne Gentle Care е създадена за хора c чувствителни зъби и венци. Изключително меките и заострени влакна нежно почистват зъбните повърхности и линията на венеца. Дръжката не се хлъзга, което осигуря..
7.90 лв.
Арт.номер: 41369
Lacalut Interdental XS са специални четчици за почистване на междузъбното пространство. Те се препоръчват за поддържане устната кухина здрава. След всяко миене на зъбите се използва интердентална четка, която спомага за премахване причинителите на зъбна плака. Разстоянията на зъбите при всеки ч..
6.80 лв.
Арт.номер: 42474
Lacalut Interdental S са специални четчици за почистване на междузъбното пространство. Те се препоръчват за поддържане устната кухина здрава. След всяко миене на зъбите се използва интердентална четка, която спомага за премахване причинителите на зъбна плака. Разстоянията на зъбите при всеки човек с..
6.80 лв.
Арт.номер: 48766
Ултра меки влакна, нежни към венците и зъбките на детето Създадена да обучава! Експертен опит в оралната хигиена 1. Заоблени връхчета, щадящи зъбите и емайла. 2. Хигиенично капаче. 3. Дръжка, адаптирана за деца Опаковка: 1 брой. Производител: Pierre Fabre, Франция...
6.50 лв.
Арт.номер: 42475
Lacalut Interdental M са специални четчици за почистване на междузъбното пространство. Те се препоръчват за поддържане устната кухина здрава. След всяко миене на зъбите се използва интердентална четка, която спомага за премахване причинителите на зъбна плака. Разстоянията на зъбите при все..
6.80 лв.
Арт.номер: 38545
 Избелваща, със система с микросфери Зъбите преоткриват своя блясък: снопчета с вградени микросфери, които са неабразивни и осигуряват до 48% по-добра ефикасност при избелване: 1. Иновативна технология: снопчета с избелващи микросфери; 2. Хигиенично капаче; 3. Ергономична дръжка. Опаковка: 1 бр..
8.90 лв.
Арт.номер: 25057
Обща информация Отстранява зъбната плака с 30 % по-ефективно, благодарение на Х-разположените снопчета. Влакната ѝ са от TYNEX® - високотехнологичен полиамид и са със заоблени върхове, щадящи емайла и венците. Предлага се в три степени на твърдост - мека (Soft), средно твърда (Medium) и твърда (Ha..
8.90 лв.
Арт.номер: 46163
Притежава два реда косъмчета за по-добро почистване на имплантатите и около ортодонталните конструкции. Четката е с дълга шийка за достигане до труднодостъпните места...
7.20 лв.
Арт.номер: 39223
Четката за зъби Sensodyne Complete Protection спомага за премахване на плаката, почистване на венците и емайла. С наклонена под ъгъл глава, меки и извити влакна, четката за зъби Sensodyne Complete Protection е създаена за хора с чувствителни зъби и венци.Препоръчително е четката за зъби да се сменя ..
0.00 лв.
Арт.номер: 39236
Четката за зъби Parodontax е специално създадена и помага за отстраняването на плаката, която е основна причина за кървене на венците. Тя е с малка глава и изключително меки влакна за по-добро почистване на зъбите...
0.00 лв.
Арт.номер: 45282
Накрайникът ORAL - B CROSS ACTION за електрическа четка за зъби е със снопчета под перфектен ъгъл които да достигнат дълбоко между зъбите и да премахват плаката. Перфектно наклонените влакна, премахват 500% повече плака за превъзходно почистване. Кръглата глава на четката е със с..
0.00 лв.
Арт.номер: 55505
Toothbrush Oral-B electric children / Четка за зъби Орал-Би електрическа детска Почистваща глава, която обгръща и почиства всички повърхности. Движения с осцилации. Притежава линия с повдигнати косъмчета, с цел безупречно почистване на всяка една част на зъбите. Ултра меки косъмчета на четката, коит..
0.00 лв.
Арт.номер: 55787
Toothbrush Oral-B electric / Четка за зъби Орал-Би електрическа Електрическата четка за зъби 9 600 осцилиращи движения в минута 2 батерии Duracell AA Неплъзгаща ръкохватка Предпазна капачка Ефективно почиства венците и междузъбните пространства Помага за предотвратяване на парадонтални заболявания и..
0.00 лв.
Арт.номер: 42477
Lacalut Kids детска четка за зъби за деца над 4 години пециално създадена, за да се грижи по най-правилния начин за детските зъбки. Почиства без затруднения цялата устна кухина, както и вътрешните и външните части на зъбките. Допълнително заострените връхчета на снопчето косми спомагат за ..
0.00 лв.
Арт.номер: 40368
Притежава специално разработена глава със заострени снопчета, които почистват основно както зъбите, така и междузъбните пространства...
0.00 лв.
Арт.номер: 45243
Този продукт на марката Curaprox ще се погрижи за Вашата устна хигиена по начин, който заслужавате. Благодарение на своите адаптирани меки влакна и тяхното подреждане до милиметър, ще почувствате чистота както по повърхността на зъбите, така и в междузъбното пространство. Високата еластичност и ултр..
0.00 лв.
Производител: DENTAID, Испания. Арт.номер: 47292
Interprox® е най-широката гама интердентални четки, разработени от специалисти по орално здраве за пълно отстраняване на плаката от интерденталните пространства. Начин на действие: Ефективно почистват под мостове, около брекети и импланти. Спомагат за предотвратяване на заболявания на венците. Разме..
0.00 лв.
Производител: DENTAID, Испания. Арт.номер: 47293
Interprox® е най-широката гама интердентални четки, разработени от специалисти по орално здраве за пълно отстраняване на плаката от интерденталните пространства. Начин на действие: Ефективно почистват под мостове, около брекети и импланти. Спомагат за предотвратяване на заболявания на венците. Разме..
0.00 лв.
Производител: DENTAID, Испания. Арт.номер: 47291
Interprox® е най-широката гама интердентални четки, разработени от специалисти по орално здраве за пълно отстраняване на плаката от интерденталните пространства. Начин на действие: Ефективно почистват под мостове, около брекети и импланти. Спомагат за предотвратяване на заболявания на венците. Разме..
0.00 лв.
Арт.номер: 54826
 Четка за зъби Елгидиум клиник 20/100Tynex Влакна : Полиамид от ново поколение с нисък коефициент на задържане на бактерии. Влакната са диамантено заоблени като щадят емайловата повърхност и гингива. Тази технология осигурява максимална защита и висока почистваща способност. ..
0.00 лв.
Арт.номер: 38552
Интердентална четка за зъби Елгидиум тесни прoстранства 1.9 ммЗа ефективно и ежедневно премахване на плаката и остатъците от храна. 1. Гъвкава и ергономична: Ултра фини влакна (диаметър от 0,38-0,6 мм). Гъвкава и за най-трудно достъпните места. Дръжка непозволяваща хлъзгане. 2. Хигиена: Почиства се ..
0.00 лв.
Арт.номер: 38557
Експертен опит в оралната хигиена :1. Заоблени връхчета, щадящи зъбите и емайла. 2. Хигиенично капаче. 3. Дръжка, адаптирана за деца Опаковка: 1 брой. Производител: Pierre Fabre, Франция...
0.00 лв.
Арт.номер: 38553
Вълнообразно оформени снопчета. Спортна тенденция на дръжката. Експертен опит в оралната хигиена 1. Заоблени връхчета, щадящи зъбите и емайла. 2. Хигиенично капаче. Опаковка: 1 брой. Производител: Pierre Fabre, Франция...
0.00 лв.
Арт.номер: 38541
Четката за зъби Елгидиум Дифужън Медиум с нова технология за имплантиране на измиващите влакна. Осигурява надеждно измиване. Специалното разположение на снопчетата осигурява пълно почистване в дълбочина. Главата на продукта за оптимална дентална хигиена е малка. Осигурява почиств..
0.00 лв.
Производител: GNC, САЩ. Арт.номер: 42599
Интердентална четка за зъби Елгидиум моно компакт 6-4 мм Четкaтa зa зъби е oт нoвo пoкoление четки преднaзнaченa и съoбразенa с oсoбеннoстите при хoрa с ортодонтско лечение с брекети, липсващи зъби и наличие на ширoки прoстранства. За ефективно, ежедневно премахване на плаката и ..
0.00 лв.
Арт.номер: 42976
Четката за зъби Елгидиум Инспирейшън Мидиум е разработена съгласно нова технология за имплантиране на измиващите влакна. Така се осигурява надеждно измиване. Полиамидните снопчета "Tine" са от ново поколение, не позволяват задържане и развитие на бактерии до 4 месеца. Има капаче за оптимална хи..
0.00 лв.
Арт.номер: 42976
Четката за зъби Елгидиум Инспирейшън Софт е разработена съгласно нова технология за имплантиране на измиващите влакна. Така се осигурява надеждно измиване. Полиамидните снопчета "Tine" са от ново поколение, не позволяват задържане и развитие на бактерии до 4 месеца. Има капаче за оптимална хиги..
0.00 лв.
Арт.номер: 50486
GUM® BI - DIRECTION Интердентална четка за почистване на  междузъбното пространство. Много проблеми започват между зъбите, където четката ви за зъби не може да достигне. GUM® BI - DIRECTION е създадена за премахване на храна и плака възможно най..
0.00 лв.
Арт.номер: 44772
Четка за зъби - Medium- Аквафреш / Aquafresh In Between Clean. Нежна четка за зъби, която ефикасно отстранява плаката, грижи се за венците и предотвратява появата на кариес. Тя е средно мека с интердентален профил. Снопчета власинки с различна височина позволяват почистване на труднодостъпните..
0.00 лв.
Арт.номер: 44772
  Нежна четка за зъби, която ефикасно отстранява плаката, грижи се за венците и предотвратява появата на кариес. AquaFresh Extreme Clean Четка за зъби е специално създадена от дентални специалисти със средно мек косъм, подвижна и гъвкава глава, изключително удобна и лесна за упот..
0.00 лв.
Арт.номер: 40368
Lacalut Aktiv е мека четка за зъби със специално разработени заострени снопчета, които масажират леко венците, почистват основно както зъбите, така и междузъбните пространства. Продуктът на Лакалут масажира леко венците и поддържа чиста зъбната повърхност. След употребата на  чет..
0.00 лв.
Арт.номер: 42598
 Интердентална четка Елгидиум моно компакт оранжево 4-3 мм Четкaтa зa зъби е oт нoвo пoкoление четки преднaзнaченa и съoбразенa с oсoбеннoстите при хoрa с ортодонтско лечение с брекети, липсващи зъби и наличие на ширoки прoстранства. За ефективно, ежедневно премахване на пла..
0.00 лв.
Арт.номер: 42975
Антиплакова четка за зъби. 30% по-ефикасно почистване. Предназначение: Нова и ефикасна четка за почистване на зъбите; Влакна от Tinex - полиамид от ново поколение, не позволява задържане и развитие на бактерии до 4 месеца; Сферично оформени краища на влакната, непозволяващи разраняване на венците и ..
0.00 лв.
Арт.номер: 45357
Влакната са с 0.08 mm в диаметър, а леко под ъгъл, компактна глава на четката осигурява оптимално почистване. Осмоъгълна дръжка позволява удобство и употреба на четката под правилния ъгъл на почистване на зъбите от 45 градуса. За здрави и красиви зъби и венци, без увреждане на емайла и без отдръпван..
0.00 лв.
Арт.номер: 47668
Новата четка за зъби има 30% повече влакна от стандартна четка за зъби. В основата на полиращата система ILLUMBRISTLES е ядро от три снопчета, които започват да отстраняват петната и да полират повърхността на вашите зъби от първото миене. Прекомерният натиск може да счупи главата на четката. Препор..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 35 от 35 резултата (1 страници)