Меню
Количка

Спрей - Репеленти за Комари

Производител: ОМ PHARMA S.A., Португалия Арт.номер: 55632
Лосион против кърлежи предлага решение на проблема посредством специфична формула за предпазване от кърлежи с 20% активна съставка Ikaridin. Новата формула отблъсква кърлежите незабавно в продължение на 4 часа. Идеален за използване на открито. Специална формула отблъскваща кърлежи до 4 ч и комари д..
14.60 лв.
Производител: BROS Sp. z.o.o. sp.k., Полша Арт.номер: 56090
Брос аерозол за ефективно унищожаване на пълзящи насекоми, като хлебарки, мравки, германски хлебарки, дървеници, бълхи, парамити и други, в помещенията. Специалната формула осигурява многостранното действие на препарата, като моментално и дълго действие на унищожаване на насекомите. Състав:Акти..
9.50 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 45947
Инсектицид за борба с дрешния молец Tineolla bisselliella в затворени пространства /гардероби, чекмеджета и други/. Препаратът убива молците и техните ларви и предпазва дрехите в продължение на до 3 месеца, като оставя приятен аромат на лавандула. Таблетките са индивидуално опаковани в целулозна опа..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 12898
Райд Макс 3в1 е препарат за борба с пълзящите насекоми /хлебарки, мравки, паяци, малки насекоми без крила, щурци и др./ в жилищни сгради и обекти с обществено предназначение, обекти за производство и търговия с храни, хотели и др. Убива за секунди хлебарките и техните яйца. Действието на Райд Макс 3..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 32858
RAID® капан срещу молци в храната е предназначен да се открие / наблюдава популацията на молци в храната. Не е средство за растителна защита или биоцид.Не унищожава вредителите по храните или вредителите в празните пространства за складиране на храни. Ефикасно действие в продължение на до 8 седмици...
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 56383
Raid Night & Day електрически изпарител срещу мухи, комари и мравки - двоен пълнител е биоцид за борба с летящи (комари,мухи) и пълзящи (мравки) насекоми в жилищни помещения, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение. Един пъ..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 2745
  Гел срещу молци с кедър, който ефективно предпазва гардероби и шкафове за период около 3 месеца, а есенцията от кедър ароматизира приятно гардеробите.Начин на употреба1. Отделете двете част.2. Повдигнете покриващото картонче.3. Отстранете изцяло алуминиевото фолио.4. Поставете подходящото кол..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 47528
Raid® спрей против летящи насекоми с евкалипт, благодарение на изключителната си формула, елиминира ефикасно и трайно мухи, комари и други летящи насекоми от дома и обществени сгради.Етеричното масло от евкалипт оставя приятен свеж аромат.Преди употреба, прочетете информацията на етикета на продукта..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 45826
Raid аерозол срещу пълзящи насекоми – ПрецизностИнсектицид за борба с мравки, хлебарки, паяци, щурци и силвърфиш в жилищни, обществени, промишлени и болнични сгради.Продължителна защита, прецизно нанасяне в пукнатини и цепнатини.Продължителна защита от мравки и хлебарки до 4 седмици върху непор..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 12896
Унищожава всички летящи насекоми, благодарение на ефективната си формула,като същевременно оставя приятен аромат във въздуха.Област на приложение: инсектицид за борба с мухи, комари, тигрови комари,молци, оси, стършели и други летящи насекоми.   Начин на употреба: Флаконът е готов за употреба...
0.00 лв.
Производител: MATSAN Ilac San. LTD, Турция Арт.номер: 38151
Matatoks аерозол против летящи и пълзящи насекоми мухи, комари, хлебарки, дървеници и други. Може да се използва в жилищни помещения, здравни и лечебни заведения, обект за производство и продажба на храни и др.Състав:Активни вещества:Парметрин 0,075%;Тетраметрин 0,200%;Пиперонил бутоксил 0..
0.00 лв.
Производител: BROS Sp. z.o.o. sp.k., Полша Арт.номер: 41112
Bros Спирала против комари е висококачествена спирала, отблъскваща и елиминираща комарите, както и други хапещи инсекти като например малки мухи. Брос Спирала против комари е разфасовка от 10 инсектицидни спирали, предназначени за открити пространства. Една спирала е подходяща за пространство с..
0.00 лв.
Производител: BROS Sp. z.o.o. sp.k., Полша Арт.номер: 43839
Пудра против мравки за контрол на помещения и обекти в непосредствена близост до тях: тераси, алеи за коли, пътеки, летни къщи и др. Съдържа специално подбрана хранителна примамка, която увеличава ефективността на препарата. Може да се използва във вид на пудра или воден разтвор. Състав:Активни съст..
0.00 лв.
Производител: BROS Sp. z.o.o. sp.k., Полша Арт.номер: 40522
Bros е висококачествен лосион, предпазващ от ухапването на комари и кърлежи. Осигурява сигурна защита от тропически комари до 8 часа, от кърлежи - до 4 часа, и от черни мухи - до 6 часа. Не оказва вреда на естествени тъкани. Продуктът е от главна група 3 за контрол на вредители и е от..
0.00 лв.
Производител: Лавена АД, България. Арт.номер: 39381
Защитното мляко на Бочко против ухапване от насекоми осигурява дълготрайна защита срещу комари (6-8 часа), кърлежи (9 часа) и пясъчни мухи (8-10 часа). Той е ефективен биоциден продукт, благодарение на който детето ви ще бъде защитено по време на игри, разходка или сън. Съдържащото се масло от евкал..
0.00 лв.
Производител: Лавена АД, България. Арт.номер: 44919
Новата, 2х активна формула на лосион Бочко държи неприятните насекоми далеч от детето до цели 8* часа. С добавено масло от евкалипт цитрудора, известно със способностите си да отблъсква кръвосмучещи насекоми. С едно напръскване ще се радвате на весели игри, спокоен сън и лежерни разходки на открито...
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 47522
Autan Family Care е репелентен спрей, предпазващ от комари. Аутан сигурява защита от комари до 4 часа след нанасянето по кожата. Може да се прилага при деца над 3-годишна възраст и възрастни. Субстанцията попива бързо, не омаслява, кожата остава суха, без петна по дрехите. Оставя лек и приятен ..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 25882
Аутан Джуниър е репелент подходящ за деца над 2 години, осигурява необходимата защита от ухапвания на комари, с активно действие до 4 часа. Той е лесен за нанасяне с лек аромат, подходящ за употреба от цялото семейство. Не съдържа консерванти, аромати и оцветители. Състав:Активно вещество: Icaridine..
0.00 лв.
Производител: BROS Sp. z.o.o. sp.k., Полша Арт.номер: 40522
Bros spray pump against mosquitoes 50 mlБрос спрей-помпа против комари 50 мл БРОС Спрей-Помпа против Комари и Кърлежи е предпазен лосион, който ефективно отблъсква комари, кърлежи и други насекоми.Лосионът отблъсква комарите за 8 часа и кърлежите за 4 часа. В състава му е включена най..
0.00 лв.
Производител: SC Johnson Арт.номер: 47522
Продукт под формата на стик, който представлява репелент срещу комари и други хапещи и кръвопиещи насекоми в продължение на 4 часа след нанасянето. Аутан стик отблъсква дразнещите комари и насекоми и не позволява достъпа им до откритите части на тялото. Autan Family Care Stick съдържа активна състав..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 20 резултата (1 страници)