Меню
Количка

Стерилни Превръзки за Рани

Производител: Софарма АД, България Арт.номер: 45847
Ластичен бинт: средна компресия.Еластичен бинт предназначен за профилактика и подпомагане лечението на разширени вени и постфлебитен синдром. Подходящ за употреба като стягаща превръзка при различни травми и навяхвания.  В комплект с кукички, които позволяват надеждно фиксиране.Състав: полиесте..
6.00 лв.
Производител: HARTMANN AG, Германия. Арт.номер: 43722
ХАРТМАН ОМНИФИКС Е ХИПОАЛЕРГИЧНА САМОЗАЛЕПВАЩА ЛЕНТА 10 см. / 10 м. * 1 бр.Мека и гъвкава, адхезивна лепенка за покриване и фиксиране на превръзки, включително върху стави и обли или конични части на тялото.Подходяща за хора с кожа, предразположена към алергии. Прилага се за фиксация на превръзки ил..
8.91 лв.
Производител: ROTEMEL - гр. Сандански. Арт.номер: 38296
Belt for Herniation Right Rottemel / Колан за херния десен Ротемел Начин на употреба: Поставя се на кръста като възглавничката се постявя да притиска хернията.Състав: Памук - 86 %; Полиамид - 14 %; Ластик; Регулатори; Гума.Да се съхранява на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място.Производит..
9.22 лв.
Производител: Paul Hartmann AG. Германия Арт.номер: 56452
Atrauman Ag е тюлена мазева превръзка с контактен слой, импрегниран със сребро. Не позволява залепване на вторичните превръзки към раната, предпазва кожните ръбове от мацерация и има батерициден ефект, когато превръзката влезе в контакт с раневия ексудат. Изключително мека и лесн..
0.00 лв.
Производител: Paul Hartmann AG. Германия Арт.номер: 42090
Продуктът на немската Hartmann представлява мазева превръзка с контактен слой, импрегниран със сребро. Изработена е така, че да не позволява залепване на вторичните превръзки към раната и да предпазва кожните ръбове от мацерация. Има бактерициден ефект при контакт с раневия ексудат. Концентрацията н..
0.00 лв.
Производител: HARTMANN AG, Германия. Арт.номер: 43645
Висококачествените нестерилни компреси са меки, силно абсорбиращи и почти без мъх. Компресите Sterilux могат да се използват с несъдържащите латекс лепенки Omnifix. Sterilux Bulky, е идеален за употреба в следоперативната хирургия и при превързването на рани, особено за трудни за превързване рани, в..
0.00 лв.
Производител: URGO Арт.номер: 26762
Ургофилм е прозрачен, хипоалергенен, микроперфориран лейкопласт.Използва се за фиксиране на превръзки и медицински пособия.Разкъсва се лесно надлъжно и вертикално без помощта на ножици.Позволява постоянно наблюдение.Състав:Основа - микроперфориран полиетилен с адхезивно покритие...
0.00 лв.
Производител: URGO Арт.номер: 40933
  Ургостерил Стерилни Пластири / Urgosterile Sterile Plasters– 10см / 7см х10 броя. Стерилен хипоалергенен, разтегаем пластир за стерилна защита на рани след хирургически интервенции, операции или травматични рани. Urgosterile Sterile Plasters са специално създадени стерилни хипоалергенни..
0.00 лв.
Производител: URGO Арт.номер: 38704
Урго Оптискин / Urgo Optiskin– Стерилен прозрачен пластир за къпане след хирургически интервенции (секцио, коремни операции, лапароскопии и др.) Урго Оптискин осигурява защита на раната, като не позволява достъп на бактерии, микроорганизми и замърсявания, което може да доведе до инфекция. Полупропус..
0.00 лв.
Производител: 3М, Канада. Арт.номер: 17440
Лепенка за бебешко пъпче: 9 см х 20 см  Водоустойчива  Въздухопропусклива  Бариера срещу бактерии и вируси  Прозрачна..
0.00 лв.
Производител: Медика АД Арт.номер: 50530
Отличава се с висока еластичност и въздухопропоскливост, осигурявайки стабилност и комфорт. Еластичният Санпласт Цитофилм е особенно подходящ за гъвкавите и подвижни зони на тялото. Прилепва плътно, оставайки стабилен при движение и при контакт с водa. Предлага се с разграфена и оразмерена лента за ..
0.00 лв.
Производител: Софарма АД, България Арт.номер: 31264
Cotton natural perforated Medica 80 g / Памук естествен перфориран Медика 80 гр Висококачественият медицински памук МЕДИКА е силно абсорбиращ, 100 % естествен памук, изключително мек и не съдържа алкални и киселинни примеси. - избелен с реагенти, несъдържащи хлор или оптически избелители - не предиз..
0.00 лв.
Производител: Тайланд Арт.номер: 54848
Neoplast Neofilm е стерилизирана, самостоятелно лепяща се лепенка с тампон за следоперативно възстановяване. Неопласт Неофилм перфектно пропуска въздух и водни пари. Притежава омекотяващи свойства - действа като предпазна възглавничка. Хипоалергична за кожата, лепенката може да бъде с..
0.00 лв.
Производител: Merz Pharmaceuticals GmbH, Германия Арт.номер: 755
1 Как действа Контрактубекс Overnight Intensive Patch? Двуслойният строеж на Контрактубекс Overnight IntensivePatch предлага двоен начин на действие, който води до регулиране на процеса на образуване на белези чрез предотвратяване на появата на груби белези и същевременно подобрява гладкостта, цвета..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)