Меню
Количка

Апарати за Кръвна Захар

Арт.номер: 53260
ТОЧНИЯТ ГЛЮКОМЕР! Новият глюкомер Accu-Chek Performa предлага изключително точен и надежден резултат, чрез интелигентна проверка на работата на системата, кръвната проба и факторите на околната среда. Технологията Accu-Chek Performa предлага прецизно взаимодействие между глюкомер, тестова лента и ка..
25.00 лв.
Арт.номер: 44714
Глюкомерът КОНТУР ПЛЮС ЕЛИТ е лесен за употреба, готов за ползване още от кутията. Разполага с функцията smartLIGHT – цветова светлинна индикация,която позволява по-лесно разчитане на резултатите и помага за тълкуване на стойностите на кръвната захар. Технологията „Втори шанс“ дава допълнителни 60 с..
29.16 лв.
Производител: Deutsche Homoopathie-Union, Германия Арт.номер: 51606
Шуслерова сол №7 е солта на мускулите, нервите, костите. Подходяща е за отпускане на нервите и мускулите, има силно болкоуспокояващо действие. Солта има способността да намалява нервните импулси, които протичат към мускулатурата. Затова ако е неправилно разпределена в тялото, се получават спазм..
0.00 лв.
Арт.номер: 50899
Предназначение: Тест-лентите Omnitest®plus трябва да се използват само с глюкомер Omnitest®plus за количествено измерване на глюкоза в прясна капилярна цяла кръв. Системата Omnitest ®plus е калибрирана за плазма, за да дава възможност за лесно сравняване на резултатите с лабораторните методи. Тест-л..
0.00 лв.
Арт.номер: 53145
Тест ленти за кръвна захар. Използвайте само с глюкомер Omnitest 3. За самоконтрол. ТЕСТ ЛЕНТИ БРАУН OMNITEST 3 X 50  Време на измерване е само на 3 сек.ТЕСТ ЛЕНТИ БРАУН OMNITEST 3 X 50  Обем малка извадка от само 0,3 мкл.ТЕСТ ЛЕНТИ БРАУН OMNITEST 3 X 50   в флип-топ-флакони за л..
0.00 лв.
Арт.номер: 43894
Системата за контрол на нивото на глюкоза в кръвта Rightest е предназначена за използване от лица, страдащи от захарен диабет. Тази система се прилага за количествено измерване нивото на глюкоза в цялостната капилярна кръв и помага да се наблюдава ефективността на лечение на болните със захарен диаб..
0.00 лв.
Арт.номер: 47201
Bionime test strips 50 pieces / Бионайм тест ленти 50 брояТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АПАРАТ ЗА КРЪВНА ЗАХАР БИОНАЙМ GS 100  ИНСТРУКЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕСТ-ЛЕНТИТЕ ЗА КОНТРОЛ НА НИВОТО НА ГЛЮКОЗА В КРЪВТА              ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Системата за контрол на нивото на глюк..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)