Меню
Количка

Витамини за Имунната Система

Производител: CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ. Арт.номер: 48451
Живите Витамини (Live Vitamins) от Vitaslim са многократно по-силни от обикновените витамини, защото вложените полезни вещества са със запазени биологични качества, а течната формула гарантира тяхното максимално усвояване в тялото. Продуктът Живи витамини на Витаслим представлява мощен комплекс от в..
21.00 лв.
Производител: ABOPHARMA. Арт.номер: 38190
AboPharma Kinder Fit Multivitamin syrup е хранителна добавка, която съдържа комбинация от мултивитамини и минерали за деца с вкус на на портокал и круша. АбоФарма Киндер Фит Мултивитаминен сироп осигурява дневната доза от необходимите за растежа и развитието на дет..
12.38 лв.
Арт.номер: 54949
Марсианци Gummy Защитни сили са специално създадени витамини и минрали за деца, под формата на вкусни желирани марсианчета, осигуряващи подкрепа за здраве, имунитет и жизненост. Марсианци Гъми съдържат витамини С и D3, цинк и облепиха за нормалното функциониране на имунната система. Екстрактът ..
30.00 лв.
Производител: Кенди ООД, България. Арт.номер: 3368
Supravit Calcium +Vitamin C представлява разтворими таблетки съдържащи калций с витамин С, който ефикасно спомага за повишаване на сезонната устойчивост на организма, особено спрямо възпалителни и инфекциозни заболявания. Продукта има изразено противоалергично действие. Също така стимулира метаболиз..
6.48 лв.
Производител: Вита Голд" ООД, България. Арт.номер: 53938
Намаляват риска от респираторни и вирусни заболяванияПодобряват имунитета и устойчивостта на организмаПомагат при първи симптоми на настинка и грипВодят до по-бързо възстановяване на организма след заболяванияПритежават мощно антиоксидантно действие и укрепват организмаДействат благоприятно на сърде..
0.00 лв.
Производител: Полша Арт.номер: 53722
Sanostol Multi-vitamine + calcium suction tablets x 75Саностол Мулти – витамини + калций suction tablets x 75 Описание: Саностол е хранителна добавка - мултивитаминен сироп, подходящ за деца и възрастни, предназначен за подсилване на защитните сили на организма, като успешно стимулира физическ..
0.00 лв.
Производител: Lab. INELDEA, Франция Арт.номер: 51900
Pediakid Immuno-Fort е хранителна добавка под формата на сироп, с лек природен аромат на боровинки, която съдържа активни съставки, подпомагащи имунната защита при децата. Подходяща е за прием през есенно-зимния период, тъй като тогава децата са предразположени към различни вирусни заболявания и нас..
0.00 лв.
Производител: Aboca S.p.A, Италия. Арт.номер: 55298
Natura Mix Advanced Подсилване е 100% мултинатурален продукт с незабавна ефикасност. Натура Микс Адвансд Подсилване е хранителна добавка на основата на стотици вещества, естествено съдържащи се в пчелното млечице, ацерола и Cyanidin-3 (микс от червени плодове): липиди (включително 10-хидро..
0.00 лв.
Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия. Арт.номер: 2533
Multivitamol представлява хранителна добавка под формата на сироп, който допринася за нормалното функциониране на имунната система и намалява умората и отпадналостта. Мултивитамол сироп съдържа важни витамини + желязо и е специално разработен за подсилване на детския организъм и подобряване на общот..
0.00 лв.
Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия. Арт.номер: 30682
Multivitamol Candy представлява хранителна добавка под формата на бонбони, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система и допълват хранителния режим с витамини. Вкусните мултивитаминни бонбони на д-р Тайс предоставят оптимална доза от важни витамини и микроелементи за Вашето дете..
0.00 лв.
Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия. Арт.номер: 45811
Multivitamol Formula L представлява хранителна добавка под формата на сироп, предназначен за деца и възрастни над 6 години, който подпомага нормалното функциониране на имунната система и допълва хранителния режим с витамини, като допринася за намаляване на умората и отпадналостта. Д-р Тайс Мултивита..
0.00 лв.
Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс, България Арт.номер: 51829
Vitamix VitaBears е хранителна добавка за деца под формата на желирани мечета. Витамикс Вита мечета съдържа мултивитамини + Цинк + Биотин, с натурални аромати и натурални оцветители.Комплекс от необходими витамини + цинк за:допълване на хранителния режим на децатанормално фи..
0.00 лв.
Производител: The Himalaya Drug Company, Индия. Арт.номер: 48987
АМЛА С капсули * 60 ХИМАЛАЯПлодът амла (амалаки) е богат източник на витамин С, минерали и аминокиселини. Той има най-високо съдържание на витамин С сред всички други натурални източници. Притежава мощни антиоксидантни свойства, които подпомагат организма в борбата със свободните радикали по време н..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)