Меню
Количка

АВИРОН РАПИД табл 360 мг х 24 бр

Aviron rapid 360 mg. tablets x 24 / Авирон рапид 360 мг таблетки х 24 - Дихателна система
АВИРОН РАПИД табл 360 мг х 24 бр
 • Наличност: В наличност
 • Арт.номер: 44623
 • Тегло: 0.03кг
25.27 лв.

Авирон рапид е препарат предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Пресича бързо грипа и изчиства вирусите от организма.

 

Aviron rapid 360 mg. 

tablets x 24

Авирон рапид 360 мг таблетки х 24

Авирон рапид е препарат предназначен за хора с начални симптоми на грип и други вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Пресича бързо грипа и изчиства вирусите от организма.

СЪСТАВ:

Всяка таблетка AVIRON RAPID съдържа 3 клинично доказани съставки с натурален произход: Апогентм - 100 mg, Андрографолид - 10 mg и Хумусна киселина - 250 mg.

КАК СЕ ЛЕКУВАТ ГРИПЪТ И ОСТРИТЕ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ?

Антибиотиците са безполезни срещу вирусни заболявания като грипа и ОВИ, а ваксините имат само частичен успех в профилактиката на тези заболявания, тъй като вирусите са непредсказуеми и се променят непрекъснато. Най-добрият начин за лечение на грип или друга вирусна инфекция е използването на средство, което едновременно унищожава вирусите, спира тяхното навлизане и размножаване в организма, и стимулира имунната система. В резултат на това, вирусната инфекция се пресича още в самото начало, предотвратява се разболяването, симптомите траят по-кратко време, а излекуването е значително по-бързо. Правилната профилактика също има значение в борбата с вирусите. Засилването на имунната система преди зимния сезон или по време на грипна епидемия, осигурява на организма всички възможни средства за да се справи с вирусите. От друга страна, профилактиката срещу повторно разболяване след прекарана болест или лечение с антибиотици, стимулира отслабената имунна система и я възстановява в пълния ? капацитет. Така рискът човек да се разболее отново се свежда до минимум.

АВИРОН РАПИД

пресича грипа и изчиства вирусите от организма. Препарата не съдържа парацетамол. Действа на причинителя, а не само на симптомите. Активно унищожава вирусите, посредством 3 механизма на действие:

 1. AVIRON RAPID

  възпрепятства навлизането на вирусите в организма, като блокира прикрепването им за дихателнитe пътища.
 2. AVIRON RAPID

  спира размножаването на вирусите, които са успели да нахлуят в организма, като блокира механизмите, по които се възпроизвеждат. Това води до бързо намаляване на симптомите и пресичане на инфекцията.
 3. AVIRON RAPID

  стимулира имунната система. Когато имунната система е своевременно подсилена и активирана, тя много бързо разпознава, атакува и унищожава вирусите. Така организмът се справя успешно с вирусната инфекция.

АВИРОН РАПИД

:

 • Пресича грипа, като унищожава вирусите и спира инфекцията,
 • Бързо облекчава симптомите на грипа и ОВИ,
 • Ускорява оздравяването,
 • Ефективно предпазва от грип и други вирусни заболявания.

I.

АВИРОН РАПИД

ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ Препоръчва се приемът на AVIRON RAPID да започне веднага след първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да ни заразят.

СХЕМА НА ПРИЕМ:

 

ИНДИКАЦИЯ

  

ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА НАД 12 ГОДИНИ

  

ДЕЦА ОТ 5 ДО 12 ГОДИНИ

 

♦ Грип

Остри вирусни инфекции

♦ 

Контакт с хора болни от грип или друго вирусно заболяване

  

Ден I  

- 3 пъти х 3 таблетки

Ден II  

- 3 пъти х 2 таблетки

Ден III

- 3 пъти х 1 таблетка

Ден IV

- 3 пъти х 1 таблетка

Ден V

  - 3 пъти х 1 таблетка
  

6 поредни дни:

3 пъти х 1 таблетка

7-ми ден:

2 пъти х 1 таблетка

Ако се наложи през първия ден да започнете приема на AVIRON RAPID следобед или по-късно вечерта, препоръчаната доза може да се приеме наведнъж, или да се раздели на 3 равни приема, през равни интервали във времето до края на деня. Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.

AVIRON RAPID

може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

AVIRON RAPID

е безопасен за приложение и позволява употреба от всички възрастови групи.

Грипът

е вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са три типа: А, B и С. Те причиняват остра инфекция на гърлото, носа, белите дробове, бронхите.

Острите вирусни инфекции (ОВИ)

се предизвикват от над 200 различни вируса, които засягат дихателната система. Характеризират с по-леко преминаване на болестното състояние в сравнение с грипа. Грипът и ОВИ са силно заразни заболявания, които се предават лесно чрез кихане и кашляне, както и при допир със замърсени ръце на заразен човек. По време на зимните месеци, организмът е по-възприемчив към този тип болести, тъй като студеното време преохлажда лигавиците и тялото става лесна мишена за вирусите. Нелекувани адекватно, грипът и ОВИ могат да доведат до редица усложнения, като пневмония, менингит и др. Най-податливи към разболяване от грип и ОВИ са децата, възрастните над 65 години, хората с отслабена имунна система, както и страдащите от хронични заболявания.

Производител: Neopharm

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.