БИО-КУЛТ капс х 60 бр

- Наличност: Изчерпан
- Производител: Protexin Ltd., Великобритания
- Арт.номер: 42840
- Тегло: 0.11кг
Био-Култ обединява естествената сила на 14 добри бактерии в един уникален по съдържанието си пробиотик. Качеството на Био-Култ се гарантира от високата концентрация на полезни бактерии във всяка капсула, от стабилността на продукта спрямо киселата среда в стомаха, както и от голямото разнообразие на полезни бактерии, включени в състава му. Био-Култ е единственият пробиотик, който обединява действието на 14 полезни бактерии.Добрите бактерии в Био-Култ са микрокапсулирани по време на процеса на лиофилизация ( изсушаване при ниски температури ), като по този начин са защитени от неблагоприятната кисела среда в стомаха. Тези бактерии са способни да колонизират храносмилателния тракт по цялата му дължина и това, че Био-Култ съдържа толкова много добри бактерии – 14 различни вида, означава, че се достигат и колонизират повече участъци от тънките и дебелите черва. Значението на високия брой и разнообразието от полезни бактерии в състава на Био-Култ е, че се гарантира по-добър ефект на пробиотика в сравнение с останалите, предлагани на пазара, тъй като те са с по-малък брой и разнообразие от полезни бактерии. Био-Култ със своите 14 полезни бактерии предлага най-пълно покриване на нуждите на организма, както и по-голяма вероятност за поддържане на здрава храносмилателна и имунна система.
Начин на употреба:
За бебета: 1/2 капсула дневно, като капсулата се отваря и съдържанието се смесва с вода или мляко.За деца до 12 г. - 1-2 капсули дневно За деца над 12 г. и възрастни - 2 - 4 капсули дневно.Ако взимате антибиотик - 4 капсули Био-Култ дневно по различно време от приема на антибиотик с разлика от поне 2 часа. Продължете приема на Био-Култ поне две седмици след завършване курса на антибиотика. При пътуване - една седмица преди пътуването 1 - 2 капсули един или два пъти на ден. По време на самото пътуване - 4 капсули дневно. Продължете приема поне една седмица след края на пътуването.
Опаковка: 60 капсули.