Меню
Количка

ЕКЗОДЕРИЛ сол 1% 10 мл

Екзодерил Разтвор за лечение на гъбични инфекции 1% х10 мл - Кожни проблеми
Екзодерил Разтвор за лечение на гъбични инфекции 1% х10 мл - Кожни проблеми
Екзодерил Разтвор за лечение на гъбични инфекции 1% х10 мл - Кожни проблеми
Екзодерил Разтвор за лечение на гъбични инфекции 1% х10 мл - Кожни проблеми
ЕКЗОДЕРИЛ сол 1% 10 мл
15.50 лв.
Екзодерил е лекарствен продукт, подходящ за лечение на гъбични инфекции. Активен е срещу кожни гъбички, дрожди, плесени и различни бактериални инфекции.
Екзодерил 1% разтвор за кожа е лекарствен продукт, подходящ за лечение на гъбични инфекции и съдържа нафтифин. Активен е срещу кожни гъбички, дрожди, плесени и др. Активен е също срещу различни бактериални инфекции, които често възникват при гъбични инфекции при хора.

Exoderil 1% cutaneous solution се използва за лечение на гъбични инфекции на краката, особено между пръстите, долната част на ходилото (различават се като зачервяване, олющване и подуване или сърбящи мехури) и ноктите.Не използвайте Екзодерил
  • ако сте алергични към нафтифин или към някое от помощните вещества


Предупреждения и предпазни мерки

При първи признаци на нежелани реакции, моля, информирайте Вашия лекар. Не използвайте Екзодерил разтвор, ако проявите алергия.
Екзодерил 1% разтвор е само за приложение върху кожата и контакта с очите трябва да се избягва. Не прилагайте разтвора върху отворени рани, тъй като алкохолът в съдържанието му може да предизвика болезнено изгаряне.


Продължителност на лечението

Лечението с Екзодерил трябва да продължи при същата доза поне две седмици след отстраняване на инфекцията, за да се предотврати повторна поява.
Ако не се наблюдава клинично подобрение в рамките на 4 седмици, трябва да се посъветвате с лекуващия лекар и лечението да бъде преразгледано.


Състав:
Активното вещество: нафтифинов хидрохлорид. 1 ml разтвор съдържа 10 mg нафтифинов хидрохлорид

Другите съставки са: пропиленгликол, етанол, дестилирана вода


Начин на употреба:
Екзодерил 1% разтвор се прилага върху засегнатите области веднъж дневно. Тези области трябва да бъдат почистени и подсушени внимателно преди да се нанесе разтвора.

Въпреки бързото подобряване на симптомите (сърбеж, зачервяване и др.) е важно за пациентите с гъбични инфекции на кожата да продължат лечението си за 2 седмици след пълното отшумяване на симптомите, за да предотвратят възобновяването им.

Преди и след лечението на гъбична инфекция, ноктите трябва да се поддържат възможно най-къси, а тяхната повърхност изпилена. Гъбичните инфекции на ноктите трябва да бъдат лекувани в продължение на няколко месеца до израстването на здрав нокът.Опаковка:
10 млПроизводител:  SANDOZ
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.