Меню
Количка

ГРИНТУС табл. за възрастни x 20 бр

Гринтус При суха и влажна кашлица х20 таблетки за разтваряне в устата - Кашлица и гърло
ГРИНТУС табл. за възрастни x 20 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: Aboca S.p.A, Италия.
  • Арт.номер: 48806
  • Тегло: 0.05кг
0.00 лв.

Гринтус таблетки бързо облекчава симптомите, като въздейства върху причината: дразнене на лигавицата, дължащо се на инфекциозни агенти, както и на дразнещи агенти като дим, смог и прах.

Grintuss Adult Cough е невероятна хранителна добавка под формата на таблетки, предназначена за възрастни, която облекчава едновременно и суха и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мен и етерични масла. Гринтус таблетки успокоява кашлицата, намалява възпаленията по лигавицата и защитава горните дихателни пътища. Гринтус овлажнява и омекотява лигавицата и спомага за втечняването на заседналия жилав бронхиален секрет и неговото отделяне извън организма. Grintuss Adult таблетки е приготвен с помощта на иновативни процеси на екстрахиране и производство, които позволяват концентриране на полизахаридните, смолисти и флаваноидни фракции, отговорни за мукоадхезивното и защитно действие на лигавицата. Лиофилизираните екстракти от теснолистен Живовляк, цвят на Гринделия и цвят на Хелихризум имат слепващи и предпазни за лигавицата свойства, благодарение на действието на различни растителни субстанции, като клей, гума и смоли. Съдържащият се мед действа успокояващо и защитно, като същевременно с това придава приятен вкус. Етеричните масла доставят допълнителна грижа и действат освежаващо.Състав:
Активни вещества: Мед*, Молекулен комплекс от смоли, полизахариди и флавоноиди от Гринделия*, Теснолист живовляк* и Хелихризум* (Poliresin®); Титриран до полизахариди (молекулно тегло > 20 000 Dalton) ≥ 20%
Допълнителни вещества: Тръстикова захар*, гума арабика, естествен аромат на лютива мента и евкалипт; етерични масла от лютива мента и евкалиптНачин на употреба:
Препоръчва се прием по 1 таблетка от 2 до 4 пъти на ден, като се остави да се разтвори бавно в устата.


Опаковка:
20 таблетки за разтваряне в устата


Производител: 
Aboca, Италия

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.