Меню
Количка

ИНОГИНОЛ табл х 20 бр

Ecopharm Иногинол 20 таблетки - Хормонален баланс
ИНОГИНОЛ табл х 20 бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: Италия.
  • Арт.номер: 46925
  • Тегло: 0.05кг
0.00 лв.

 Хранителна добавка с богата формула, която се препоръчва при синдром на поликистозните яйчници /СПКЯ/, метаболитен синдром и профилактика на гестационен диабет.

Предназначението на INOGYNOL таблетки е за набавяне на нужните за организма от фолиева киселина, инозитол и витамин Д, които се грижат за нормалното функциониране на яйчниците, също така за метаболизма на мазнините и захарите. Подходящ е при контролирана хиперстимулация на яйчниците, за отклонения в метаболизма. Подобрява фоликулярната течност. Възстановява естествента овулация. Приложим при ин витро оплождане за минимизиране на риска от хиперстимулационен синдром. Предпазва невралната тръба от проява на дефекти. Намалява хиперандрогенизма. Подобрява качеството на овоцитите .  


​При жени със Синдром на поликистозни яйчници /СПКЯ/, Иногинол нормализира нивата на серумния инсулин, с което се подобряват метаболитните отклонения. Иногинол таблетки намаляват хипергликемията и възстановяват спонтанната овулация. Продукта комбинира действието на две ключови съставки: D-Chiro-Inositol и Myo-Inositol, които действат специфично, като спомагат за редуциране на инсулиновата резистентност и предпазване от появата на оксидативния стрес. При лечение на СПКЯ е необходимо своевременно приложение D-Chiro-Inositol и Myo-Inositol. При пациенти със СПКЯ и Диабет тип 2 се наблюдава съотношението на тези два стереоизомера, а това води до влошаване на състоянието.Начин на употреба:

• 1 таблетка дневно или спрямо схемата на лекуващия лекар.
• Лечението се провежда за период минимум от 6 месеца.
Специални указания на Иногинол x20 таблетки:
Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Опаковка:
20 капсули
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.