Меню
Количка

МАКСОФЕН капс х 30 бр ВИТАГОЛД

Vitagold Максофен За здрави стави, кости, мускули и нервна система х30 капсули - Стави, Кости, Мускули
МАКСОФЕН капс х 30 бр ВИТАГОЛД
40.50 лв.

Хранителна добавка с комплексно действие, която допринася за нормалното функциониране на опорно-двигателната система и за здравето на нервната система, гръбнака и кръста.

Vitagold Maxofen е специално разработена хранителна добавка с комплексно действие, която допринася за нормалното функциониране на опорно-двигателната система (стави, кости, ставни връзки, мускули и сухожилия) и за здравето на нервната система, гръбнака и кръста. Витаголд Максофен е с уникален състав, като основните активни съставки са хеликс комплекс максима, серациопептидаза, уридинмонофосфат, обогатени с босвелия, куркума, пиперин, фолиева киселина и витамин B12. Максофен допринася за подхранване на ставния хрущял и същевременно с това спомага за нормалното функциониране на периферната нервна система, гърба и кръста. Трите основни активни съставки оказват благоприятно въздействие върху състоянието на ставите и периферната нервна система. Хеликс комплекс максима е комбинация от лиофилизирани протеини, хайвер и слуз от охлюви. Поддържат здравината и еластичността на ставния хрущял. Намаляват осезаемо дискомфорта и сковаността в ставите. Серациопептидаза е протеолитичен ензим с белтъчна структура с изразена фибринолитична активност и противооточно действие. Спомага за намаляване на образувалия се ексудат в увредената зона. Уридинмонофосфат - изключително важен за нормалното функциониране на периферната нервна система. Участва в биосинтеза на нуклеинови киселини, които са коензими в редица процеси на образуване на структурни елементи на клетъчните мембрани и други важни вещества в процеса на възстановяване на периферните нервни клетки. За максимална ефективност за Максофен се използва специална ентеросолвентна капсула. Тя позволява преминаване на активните вещества през киселините в стомаха и абсорбацията им в тънките черва. Състав:

Състав:в 1 капсула (максимална дневна доза)% от референтните стойности
Куркума (Curcuma longa)100 mg
Хеликс комплекс максима (лиофилизиран протеин от охлюв, лиофилизиран хайвер от охлюв, лиофилизирана слуз от охлюв)50.0 mg**
Уридин монофосфат50.0 mg**
Екстракт от Босвелия (Boswellia serrata)50.0 mg
Серациопептидаза45.0 mg/99000IU**
Пиперин (Piper nigrum)5 mg
Фолиева киселина (Птероилмоноглутаминова киселина)400 μg200%
Витамин В12 (Цианокобаламин)3.0 Mg120%

Помощни вещества: антислепващи агенти - магнезиев стеарат и карбоксиметил целулоза.


Начин на употреба:

Препоръчителен дневен прием: По 1 капсула на ден, 30 минути преди хранене.


Опаковка:
30 капсулиПроизведено за: 
"Вита голд" ООД, България.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.