Меню
Количка

НАЙДА ЕКСПРЕС спрей п/в въшки 50 мл

Nyda express спрей против въшки и гниди 50 мл - Противопаразитни
НАЙДА ЕКСПРЕС спрей п/в въшки 50 мл
0.00 лв.

Против въшки и гниди. Бърз и ефективен с едно нанасяне. Убива въшките за 58 секунди

Найда експрес се прилага за отстраняване на главови въшки, нимфи (ларви) и яйца (гниди). Разтворът действа по механичен начин, като прониква дълбоко в дихателната система на паразитите и ги задушава. Унищожаването на въшките с Найда експрес отнема 10 минути, като едно нанасяне е достатъчно.

Найда експрес е продукт без вредни инстектициди в състава, подходящ за приложение при всички възрасти, както и по време на бременност и кърмене. Механичният начин на действие (чрез задушаване) предпазва от развитие на резистентност към продукта.

Найда експрес съдържа и специални съставки, които правят дори дългата и гъста коса много лесна за сресване.


Подходящ за:
- всички възрасти
- по време на бременност и кърменеСъстав:
Диметикон (92 %, висок и нисък вискозитет), среноверижни триглицериди, восък от жожоба, аромати.Начин на приложение:

Помпата за разпръскване в тази опаковка е предназначена за употреба с двете бутилки. За да смените помпата, поставете и двете бутилки върху равна повърхност. Отворете капачката на пълната бутилка и я поставете настрани. Внимателно свалете помпата от празната бутилка като я развиете и след това я завийте директно върху новата бутилка. Накрая затворете празната бутилка с наличната капачка и я изхвърлете. Забършете всеки разлят разтвор с подходяща кърпа.Преди употреба прочетете инструкциите!

1. Напръскайте старателно разтвора върху суха коса, като необходимото количество зависи от гъстотата и дължината на косата. Обърнете специално внимание на косата близо до скалпа и зад ушите е добре покрита, тъй като това са местата, където най-често са въшките и гнидите. Третирайте дълга и гъста коса като я разделите на малки кичури.

2. Втрийте в косата, докато напълно е омокрите с разтвора и оставете да подейства за най-малко10 минути. Това гарантира, че всички въшки, нимфи (ларви) и яйца (гниди) влизат в контакт с разтвора и че продуктът може да работи с оптимална ефикасност. След като сте спазили времето на първото прилагане на Найда експрес, вече не съществува риск от предаване на въшки.

3. След 10 минути, срешете внимателно косата с помощта на гребенчето, за да премахнете задушените въшки. За тази цел дръжте гребенчето със страната, върху която са отпечатани буквите с лице към главата. Разделете косата на няколко части и всяка част на тънки кичури. Срешете всеки кичур поотделно като започнете възможно най-близо до скалпа, т.е. сресване от корените към връхчетата на косата. Защипете всеки кичур коса, който е третиран с гребенчето и почистете гребенчето с хартиена салфетка преди да продължите.

Важно: Уверете се, че държите гребенчето с буквите към главата.
Найда експрес прави сресването по-лесно, тъй като съдържа специални съставки, които правят дори дългата и гъста коса много лесна за сресване.

4. Измийте с обикновен шампоан. След сресване, може да измиете косата с шампоан, който ползвате обикновено. Всеки останал по косата разтвор след първото измиване може да бъде отстранен лесно с второ измиване на косата.

5. Косата трябва винаги да се проверява отново след 8 – 10 дни. Ако е необходимо, нанесете повторно, както е описано по-горе. Третирането с NYDA® express е безопасно и може да бъде повтаряно толкова често, колкото е необходимо.Предупреждения:
Само за външна употреба.

Не използвайте Найда експрес при хора с известна свръхчувствителност към някоя от неговите съставки. Ако се появи някаква алергична реакция, прекратете третирането.

Ако разтворът случайно попадне в очите, изплакнете за 10 – 15 минути с обилно количество вода. Ако дразненето продължи, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.


Опаковка:
спрей 50 мл
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.