Меню
Количка

ШВЕДСКА ГОРЧИВКА 500 мл МАУРЕРС

Swedish bitterness original 500 ml / Шведска горчивка оригинална 500 мл - Имунитет
ШВЕДСКА ГОРЧИВКА 500 мл МАУРЕРС
0.00 лв.
Този продукт спомага за укрепване на общото състояние на организма, като има общо тонизиращо действие. Препоръчителната дневна доза е по една чаена лъжичка три пъти дневно, приемана с малко сок, вода или чай.

Swedish bitterness original  500 ml

Шведска горчивка оригинална 500 мл

Шведската горчивка има общо тонизиращо действие, като се прилага успешно при стомашно-чревни, чернодробни и жлъчни заболявания. Също така при вегетативна нервна и дихателната, мускуло-скелетната система и кожата. При вътрешен прием тя стимулира кръвообращението, функцията на черния дроб, жлъчните пътища и панкреаса. Нормализира секреторната и моторната функции на гастроинтестиналния тракт. Има антисептичен и противовъзпалителен ефект, както и влиае върху метаболитните процеси на клетките. Приложена външно тя има антибактериално действие, като подобрява оросяването и  елиминационната функция на кожата. Има ревматично и посттравматично действие.
СЪСТАВ:
Radix Zedoariae 5,00 g/l
Theriak 5,00 g/l
Manna 5,00 g/l
Radix Angelicae 5,00 g/l
Radix Carlinae 2,50 g/l
Myrrha 2,50 g/l
Camphor 0,50 g/l
Flos Croci 0,10 g/l
Помощни вещества: Пъпки от топола, плод от анасон, плод от кориандър, плод от ким, корен от джинджифил, стрък от червен кантарион, портокалова кора, лимонова кора, цвят от карамфил, плод от лавр, плод от бахар, стрък от майорана, плод от звездовиден анасон, плод от хвойна, корен от галанга, цвят от лайка, корен от тинтява, стрък от пелин, кора от бяла канела, кора от китайска канела, плод от кардамом , корен от перуника, лист от розмарин, стрък от пресечка, оцветител E 150, етилов алкохол, пречистена вода.
Начин на употреба:
Перорално приложение: По една чаена лъжичка 3 пъти дневно, половин час преди или след ядене. Може да се разтвори в малко вода, чай или сок.
Може да се употребява без прекъсване от 6 до 9 месеца. След пауза от 1 месец приемът може да продължи.
Прилагане върху кожата: Компреси, намазвания, превръзки на рани и др., 2-3 пъти дневно. Компресите се правят чрез намазване на засегнатото място и поставяне на затопляща превръзка за минимум половин час.
* За деца над 6 години продуктът може да се употребява само външно
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Този продукт съдържа 43 об. % етанол. Всяка еднократна доза съдържа до 2 g етанол.
Внимание! Това лекарство не трябва да се използва от деца и бременни, както и от пациенти, страдащи от чернодробни заболявания, епилепсия, алкохолизъм и мозъчни увреждания или заболявания. Може да забави реакцията при шофиране и работа с машини. Може да промени или засили действието на други лекарства
Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Да не се употребява от деца до 6 години.
Срок на годност: 1 година след отваряне на опаковката, при плътно затваряне и съхранение според указанията.
Производител: Sebastian Stroh, Austria
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.