Меню
Количка

Силиконова гривна "Aroma Defence" /контейнер/ за деца с аромат на Цитронела - 1бр

Силиконова гривна
Силиконова гривна
Силиконова гривна
Силиконова гривна
Силиконова гривна "Aroma Defence" /контейнер/ за деца с аромат на Цитронела - 1бр
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: Китай
  • Арт.номер: 43267
0.00 лв.

Натурална защита от комари, кърлежи и бълхи.

Силиконова гривна, напоена с масло от свежа цитронела – най-добрата природна защита за деца от досадните кърлежи и комари!

Етеричното масло, извлечено от цитронела (дива лимонена трева) отдавна е доказано супер ефективно средство срещу кърлежи и комари. То традиционно присъства в състава на различни продукти срещу комари, кърлежи, мухи и др.

Лимонената трева произхожда от Индия, но вече се отглежда на много други места по света. Богата е на калий, магнезий, цинк, витамините А, В6 и С, фосфор, манган и др. Лимонената трева често се използва в източната кулинария, козметиката, ароматерапията и дори в медицината. Притежава приятен ненатрапчив аромат на лимон.
Маслото от цитронела е източник на терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение. То не убива досадните гадинки, а им действа отблъскващо.
За разлика от много продукти срещу кърлежи и комари, цитронелата не е токсична, което я превръща в перфектен вариант за малките деца!
Напоените с масло от цитронела продукти, са безопасен вариант за защита от кърлежи и комари. Доскоро в западния свят най-често се използваха спрейове със съдържание на DEET (diethyl-meta-toluamide, N,N-diethyl-m-toluamide). Те обаче, могат да доведат до кожни обриви и да раздразнят устните и очите. В по-високи концентрации предполагат риск от странични ефекти, включително промени в настроението, безсъние, гърчове и др.
За разлика от остарелите вече репеленти с DEET, гривните, напоени с масло от цитронела, са много поо-подходящи, особено когато става дума за деца. Те са модерни, екологични и гарантирано ефективни и безопасни средства за защита от кърлежи и насекоми!

ЦЕНАТА Е ЗА ЕДИН БРОЙ ГРИВНА! 
Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.