Меню
Количка

УРОХЕЛП 36 капс х 10 бр ВИТАГОЛД

Vitagold Урохелп 36 За уринарния тракт и бъбреците х10 капсули - Пикочо-полова система
УРОХЕЛП 36 капс х 10 бр ВИТАГОЛД
0.00 лв.

Хранителна добавка, съдържаща ефективен комплекс от натурални екстракти от бреза, мечо грозде и американска червена боровинка, която оказва подкрепа на бъбреците и уринарния тракт и спомага за правилното им функциониране.

Vitagold Urohelp 36 е специална хранителна добавка, съдържаща ефективен комплекс от натурални екстракти от бреза, мечо грозде и американска червена боровинка, която оказва подкрепа на бъбреците и уринарния тракт и спомага за правилното им функциониране. Урохелп 36 е концентрирана формула с тройно действие, която само с 1 капсула на ден бързо изчиства пикочните пътища от бактерии и причинителите на цистит и намалява неприятните съпътстващи симптоми при уринарни инфекции като парене и болка при уриниране и често уриниране. Съдържащият се екстракт от листата на бреза изобилства от полезни биоактивни вещества, като тритерпени, бетулинова и никотинова киселина, флавонолови гликозиди и други, които благоприятстват дейността на бъбреците и уринарния тракт. Екстрактът от мечо грозде е богат на флавоноиди и фенолни гликозиди, които подкрепят физиологичната функция на бъбреците и уринарния тракт. Екстрактът от американска червена боровинка съдържа фенолни гликозиди, катехини, органични киселини и кверцетин, които доставят цялостно подкрепа на бъбреците и уринарния тракт.


Състав:
сух екстракт от листата на бреза (Betula alba L.); концентриран сух екстракт от плодовете на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon; 25% проантоциани- дини РАС); желатин; сух екстракт от мечо грозде (Arctostaphylos uva-ursi L.); антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид).


Начин на употреба:

Препоръчва се по 1 капсула на ден.


Опаковка:
10 капсули


Произведено за: 
"Вита голд" ООД, България.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.