Меню
Количка

УРОНАТ ЗДРАВИТ капс x 60 бр

Уронат Здравит За нормалното състояние на уринарната система x60 капсули - Пикочо-полова система
УРОНАТ ЗДРАВИТ капс x 60 бр
  • Наличност: В наличност
  • Арт.номер: 40367
  • Тегло: 0.11кг
23.75 лв.

Уронат допринася за доброто състояние на уринарната система при остри и хронични уроинфекции, както и при бъбречно-каменна болест.

Уронат допринася за доброто състояние на уринарната система при остри и хронични уроинфекции, както и при бъбречно-каменна болест. Уронат е балансирана комбинация от стандартизирани екстракти на енчец (150 mg), листа от бреза (100 mg), коприва (50 mg). Притежава диуретичен ефект, благодарение на флавоноида лейокарпозид в екстракта от енчец и допринася за увеличаване обема и разреждане на урината, за забавяне отлагането на соли и формирането на конкременти, отстранява болестотворните причинители. Умереният си антибактериалният си ефект Уронат дължи на глюкозидите и феноловите киселини, които потискат прикрепянето на бактерии към стените на пикочните пътища.Уронат оказва и противовъзпалително действие, благодарение на дъбилните вещества и сапонините. Допълнително има и антиподагрозен ефект – флавоноидите стимулират екскрецията на пикочна киселина като потискат ксантин-оксидазата и ксантин-дехидрогеназата. Флавоноидите и сапонините в Уронат имат противооточно и противовъзпалително действие. Уронат притежава спазмолитично действие и съдържа Vit С. 


Състав:

екстракти от енчец, брезови листа и коприва; Пълнител: микрокристална целулоза; желатин, Антиагрегант: магнезиев стеарат; Оцветител: титаниев диоксид.Начин на употреба:
Да се приемат по 2 капсули 2-3 пъти дневно с достатъчно количество вода.Опаковка:

60 капсули


Производител:
NaturProdukt

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.