Меню
Количка

УРОСТАБ капс х 30 бр

Уростаб За здрави бъбреци и уринарна система х30 капсули - Пикочо-полова система
УРОСТАБ капс х 30 бр
0.00 лв.

Urostab възпрепятстват закрепването на болестотворните бактерии в пикочните пътища, намаляват риска от отлагане на образувания в бъбреците, действат благоприятно за и подпомагат изхвърлянето на микроорганизми и камъни от пикочните пътища и бъбреците. 

Уростаб е хранителна добавка, представляваща комбинация от цитратен комплекс и растителни екстракти, за подобряване здравето на бъбреците и уринарната система. Чудесното му влияние върху организма се дължи на синергичното действие на използваните натурални и висококачествени растителни екстракти (червена боровинка, бреза, лайка, бобови шушулки в съчетание с натриев и калиев цитрат). Приемът на продукта възпрепятстват закрепването на болестотворните бактерии в пикочните пътища, намаляват риска от отлагане на образувания в бъбреците. Освен това  подпомагат изхвърлянето на микроорганизми и камъни от пикочните пътища и бъбреците. Редовният прием на Уростаб подсилва имунната функция срещу инфекции на уринарния тракт,  като например цистит, уретрит, пиелонефрит. Капсулите Уростаб на Адифарм са произведени по модерна технология, максимално запазваща действието на изцяло натуралните активни съставки.

  • Червена боровинка - оказва благотворен ефект върху здравето на човека. Още преди 300 години индианците използват плодовете й за зарастване на рани и облекчаване на болката. Особено значима е способността й да предотвратява инфекциите на пикочните пътища поради своя доказан антибактериален ефект.

  • Бреза лист – Екстрактът от листата на бреза съдържа флавоноиди, вещества които повишават проходимостта на пикочните пътища и увеличават количеството на отделената урина. Намира приложение при възпалителни заболявания на пикочните пътища и пясък в бъбреците. Препоръчва се при бъбречни заболявания, ревматизъм, артериосклероза.

  • Лайка цвят - лайката е едно от най-използваните растения в билковата медицина. Екстракт от цветовете на лайка е подпомагащо средство за лечение на заболявания на бъбреците, пикочния мехур и черния дроб, поради силно изразеното й противовъзпалително действие.

  • Бобови шушулки - Екстракт от бобови шушулки понижава количеството на захарта в кръвта, действа пикочогонно и обезводняващо. Този екстракт се използва като допълнително лечение при подагра, ревматизъм, бъбречнокаменна болест и възпаление на пикочния мехур.

  • Магданоз - известно е, че древните гърци са благоговеели пред магданоза. Той съдържа етерични масла, витамини, калциеви съединения, захари, соли на желязото, фосфор и още много полезни вещества.Състав:
Всяка желатинова капсула съдържа:
Сух екстракт от корени магданоз 60 mg, листа бреза 60 mg, стрък лайка 10 mg, листа червена боровинка 30 mg, суха маса от бобови шушулки 80 mg, натриев цитрат 20 mg и калиев цитрат 20 mg.

Състав на капсулата: желатин; оцветители: титанов диоксид Е171, жълт железен оксид Е172, хлорофилин Е141.


Начин на употреба:

Препоръчвана максимална доза за дневен прием – 6 капсули по време на хранене.


Опаковка:
30 капсули


Производител: 
Адифарм ЕАД, България.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.