Меню
Количка

ЙОДИУМ 9 CH BOIRON

Йодум 9 CH / Iodum 9 CH - Монопрепарати
ЙОДИУМ 9 CH BOIRON
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: BOIRON, Франция.
  • Арт.номер: 17795
  • Тегло: 0.01кг
0.00 лв.
Hай - подходящ в случаи за хипертиреоидизъм. В безкрайно малки количества се използва за лечение на болести, свързани с нарушения в метаболизма.Йод се предписва в случаи на разстроен стомах, когато има увеличен черен дроб и далак и за лечение на някои болести на панкреаса, както и за лечение на отворени рани и обриви.

Йодум 9 CH / Iodum 9 CH

ПРОИЗХОД:

Минерал - Йод

ТРОПИЗЪМ:

Обмяна на веществата Лимфни възли Жлезисти образувания Лигавици на дихателна, храносмилателна и полова система Кожа.

СИМПТОМИ:

-Усещане за обща топлина.-Парене в лигавиците и дразнещи екскреции.-Палпитации при най-малки усилия.-Главоболие със силно туптене, влошаващо се при престой в топло помещение.-Усещане за пристягаща превръзка на главата и болезнено притискане в основата на носа.-Чувство на глад и постоянна булимия.-Туптене и пулсиране в артериите по цялото тяло.-Свръхактивност с бързи движения. -Тревожно безпокойство. -Хиперестезия към шум. -Булимия и по-рядко анорексия. -Непрекъснат фин тремор. -Остри нощни болки в костите. -Усещане, като че сърцето е притиснато в ръка. -Изпотяване под мишниците, по ръцете и стъпалата.

ПОКАЗАНИЯ:

*Възпаление на лигавиците на дихателната и храносмилателна система с дразнещи секреции. *Ринит с дразнеща, разраняваща секреция и сутрешно влошаване. *Ларингит с крупозна кашлица при чувствителен тип. *Задушаваща кашлица. *Плеврит. *Афти на устната кухина с обилна саливация. Хепато-спленомегалия. *Запек или диария при непоносимост към мляко. *Ендометриоза. *Овариални кисти. *Индурация на тестисите. *Щитовидна жлеза *Тиреотоксикоза. *Неболезнено уплътнение и хипертрофия, последвани от атрофия на щитовидната жлеза. *Обикновено акне, ювенилно акне и акне розацея при чувствителен тип. *Уртикария. *Неболезнени лимфни възли с торпидна хипертрофия и индурация. *Миокардна дистрофия при хипертиреоидизъм. *Кисти и кистозни образувания с различна локализация-синовиални, овариални и други, особено вдясно. *Загуба на тегло, въпреки добрия апетит, понякога булимия. *Хидрартроза и синовит на коляното.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

Производител: Боарон, Франция

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.