Меню
Количка

ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН QUIKO

Quiko Strict Гъвкав дигитален термометър за бързо измерване на температурата х1 брой - Електронни и Дигитални Термометри
ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН QUIKO
15.60 лв.

Гъвкав дигитален термометър, работещ с технологията FMS, която позволява бързо да измерва телесната температурата.

Quiko Strict представлява гъвкав дигитален термометър, работещ с технологията FMS, която позволява бързо да измерва телесната температурата. А системата STRICT и позлатеният връх гарантират нейната точност. Термометърът е изработен по съвременна технология от еластичен полимер, благодарение на което е изключително гъвкав - може да се огъва до 40 градуса. Използваните за изработката му материали са меки и хипоалергични, което го прави изключително подходящ за деца и хора с чувствителна кожа. Може да се използва за измерване на температурата подмишницата, в устата и ректално. Като всяко модерно устройството, то е снабдено с дисплей - показващ измерената температура с големи цифри. На него има и индикатор за изтощена батерията, която е достатно издръжлива да извърши над 1000 измервания. Разполага с функция памет, показваща последната измерена стойност. Quiko Strict е водоустойчив и има доживотна гаранция. Може да се почиства с медицински спирт. Стъпки за измер телесната температура:

1. Натиснете бутона за включване.

2. Изчакайте 5 сек. и поставете термометъра на мястото за измерване.

3. Щом чуете 10 кратки звукови сигнала, измерването е завършено, ако е ректално или орално. При измерване в подмишницата, звуковите сигнали указват приблизителна температура - задръжте термометъра 1-2 минути в подмишницата, за да измерите телесната температура.

Не вадете термометъра от мястото на измерване преди звуковия сигнал за край на измерването. Ако термометърът бъде преместен, на дисплея ще се появи индикация [---C] и ще прозвучат кратки сигнали, за да предупредят за незавършено или неточно измерване. Изключете термометъра и го включете отново за повторно измерване.

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.