Меню
Количка

МИКРОЛАЙФ ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН MT 17K1

Microlife Electronic thermometer MT 17K1 / Микролайф Електронен термометър MT 17K1 - Микролайф Термометър
МИКРОЛАЙФ ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН MT 17K1
8.50 лв.

Microlife Дигитален термометър измерва точно и прецизно телесната температура - само за 30 секунди. Има лек и удобен дизайн, огъващ се връх, долям дисплей и е водоустойчив. Не съдържа живак и е идеален за деца.

Microlife Дигитален термометър измерва точно и прецизно телесната температура - само за 30 секунди. Има лек и удобен дизайн, огъващ се връх, долям дисплей и е водоустойчив. Не съдържа живак и е идеален за деца.

  • Гъвкав накрайник
  • Не съдържа живак
  • Звуков сигнал
  • Удобен за деца
  • Памет за последното измерване
  • Индикация за изтощаване на батерията
  • Лесна смяна на батерията

Клинично тестван

Начини за измерване:

Нормална телесна температура u В устата (орално ) / 35.5 - 37.5 °C

Поставете термометъра в една от двете торбички под езика, вляво или вдясно от основата на езика. Измервателният сензор 4 трябва да е в добър контакт с тъканта. Затворете устата и дишайте равномерно през носа, за да предотвратите повлияване на измерването от вдишания/издишания въздух.

Препоръчително време за измерване: 30 секунди u В ануса(ректално ) / 36.6 - 38.0 °C

Това е най-точният метод за измерване и е особено подходящ за бебета и малки деца. Внимателно поставете измервателния сензор 4 на термометъра 2 до 3 см навътре в аналния отвор.

Препоръчително време за измерване: 30 секунди u Подмишницата (аксиларно ) / 34.7 - 37.3 °C

За да получите по-надеждни резултати, препоръчваме температурата да се измерва орално или ректално. Препоръчително време за измерване 3-5 минути независимо от звуковия сигнал.

Включване на термометъра: 

За да включите термометъра, натиснете бутона Вкл./Изкл. 1 ; чува се кратък звуков сигнал, когато термометърът е включен. Извършва се проверка на дисплея. Всички сегменти се изписват на екрана. След това се появява символ «-- -» и мигащо «°C» или «°F» на дисплея 2 . Термометърът е готов за използване.

Почистване и дезинфекциране: 

Използвайте тампон или памучна кърпа напоени с алкохол (70% изопропилов) за почистване на термометъра. Моля,никога не потапяйте в течности!

Смяна на батериите: 

Когато символът «q» (обърнат надолу триъгълник) се появи на дисплея, батерията е изтощена и трябва да се подмени. За да подмените батерията, отстранете капака на отделението за батерията 3 от термометъра. Поставете новата батерия с + нагоре. Уверете се, че имате същия тип батерия. Батериите могат да бъдат закупени във всеки магазин за електроуреди. Технически спецификации Това изделие отговаря на изискванията на Директивата за медицински изделия 93/42/ЕЕС. Запазва правото си на технически промени.

Гаранция

Гаранцията е 5 /пет/ години след датата на покупката. Повредите, предизвикани от неправилно боравене, не се покриват от гаранцията. Батерията и опаковката се изключват отгаранцията. Всички други искове за вреди се отхвърлят. Искането за гаранция трябва да се подаде с касовата бележка за закупуване. Моля, опаковайте добре дефектния инструмент и изпратете с необходимите пощенски марки до

Прозводите: Microlife

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.