Меню
Количка

АБОВИЖЪН витамини за очи капс х 15 бр АБО ФАРМА

ABOVision За добро зрение х15 капсули - Очи
АБОВИЖЪН витамини за очи капс х 15 бр АБО ФАРМА
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: ABOPHARMA.
  • Арт.номер: 38030
  • Тегло: 0.05кг
0.00 лв.

Хранителна добавка, която съдържа формула обогатена с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Витамин Е и Витамин С.  Допринасящ за поддържането на нормалното зрение, а също за защита на клетките от оксидативен стрес.

AboPharma AboVision е хранителна добавка, която съдържа формула обогатена с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Витамин Е и Витамин С. 

АбоФарма АбоВижън e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Вит.С и Вит.Е, към които е добавен важният минерал Цинк, допринасящ за поддържането на нормалното зрение, а също за защита на клетките от оксидативен стрес. 

Лутеинът и Зеаксантинът са антиоксиданти, принадлежащи към семейството на каротеноидите, регулиращи комуникацията между клетките. Те укрепват липидната мембрана на клетките и така предпазват от токсични пероксидазни реакции. Това са двата естествени каротиноида, съдържащи се в ретината и са необходими за оптималното функциониране на зрителния нерв и укрепването на капилярите. 

Поради много високото си съдържание на антоцианин, черната боровинка допринася за избягване на макуларната дегенерация на ретината, подобрява зрителната острота и осигурява по-бърза акомодация  към светлината и тъмнината. 

ABOVision има благоприятен ефект за зрението срещу вредните свободни радикали, отделящи се от цигарен дим и прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др. Подходящ е за хора на интензивна работа с компютър и на изкуствено осветление. Състав: 

Съставкив 1 капсула
Лутеин (Extr.Tagetes erecta L.20%) 34 mg
Зеаксантин (Extr.Tagetes erecta 4%)6.8 mg
екстракт от черна боровинка (25%) (Extr.Vaccinium myrtillus, 25% antho-cianidines)50 mg
 Вит.Е (D-алфа токоферол)36 mg α-TE (ПДП* - 300%)
Цинк ( Цинков сулфат )  15 mg (ПДП* - 150%)
Вит.С ( L-аскорбинова киселина )30 mg (ПДП* - 38%)


Помощни вещества: соев лецитин и хидрегенирано соево масло


Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване.

За осигуряване грижата на Вашите очи, приемайте ABO Vision поне веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно.Опаковка:
15 капсули 
Производител: ABO Pharma

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.