Меню
Количка

ЦЕЛУКС ВИТ.C 400мг + ЦИНК 10 мг капс х 30 бр АБО ФАРМА

ABO Витамин C 400 мг + Цинк 10 мг за имунна защита x30 капсули - За възрастни
ЦЕЛУКС ВИТ.C 400мг + ЦИНК 10 мг капс х 30 бр АБО ФАРМА
  • Наличност: Изчерпан
  • Производител: ABOPHARMA.
  • Арт.номер: 40707
  • Тегло: 0.07кг
0.00 лв.

Хранителна добавка, която съдържа комбинация от витамин С и микроелементът цинк. Допринася за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

AboPharma AboCelux Vitamin C depot + Zn е хранителна добавка, която съдържа комбинация от витамин С и микроелементът цинк. АбоФарма АбоЦелукс Витамин С депо + Цинк допринася за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Комбинацията от тези важни 2 елемента допринася за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, хрущяла. Цинкът допринася за поддържането на нормалното състояние на зрението, косата, ноктите, кожата, нормалния синтез на ДНК, нормалната когнитивна функция. Участва в процеса на делене на клетките. АВО Vitamin C+Zn (цинк) Депо чрез своята специална производствена формула снабдява организма с Витамин С на части през целия ден. По този начин той употребява цялото количество прието Витамин С без да отделя неабсорбиран излишък.Състав:
Витамин С ( L-аскорбинова киселина), Цинк (цинков сулфат); други съставки: микрокристална целулоза, нишесте, декстрин, полиращ агент; оцветители: хинолин жълто (може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата), титаниев диоксид; микрокристална целулоза;нишесте; декстрин; полиращ агент; желатин.

Съставки
в 1 капсула
в 100 g
%ПДП*
Витамин С (Аскорбинова к-на)
400 mg
59.6 g
520 %
Цинк (Цинков сулфат)
10 mg
1.5 g
100 %

 

Начин на употреба:
Приемайте по 1 капсула дневно без дъвчене с повече вода.Опаковка:
30 капсули
Производител: ABO Pharma

Условия на доставка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.